Kendine Zarar Vermenin Yoları
-
yada çükünün içine delikten ince bi demir parçası sok ucu dışarda kalsın demire elektirik wer
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------amk nasıl psikopatsın bu yoluda ben söylim sınırlendiğimde yaparım..
al eline misinayı ilk önce sar sonra sıkıştır sık parmağını..sonra elinden cıkmaya başlayınca hızlı bir şekilde çek hem yansın hem kesilsin.
-----------------------------parmağın kemikten kopma ihtimali var onda.
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------uzun bi metal çubuk bul, fırında ve benzeri yerlerde bunu aşırı derecede kırmızılaşıncaya kadar ısıt sonra çükünün içine dikey olarak sok al sana acı.
alçak gerilimli düşük voltajlı elektrik çarpan aletler var şok etkisi veriyo kısa süreli. al o aletten bi tane günlük belli aralıkklarla kendine tut hemde diline tut bak nasıl acı çekiyosun.
-----------------------------Çükümü nie karıştırıyonuz lan.
Şu çarpan çakmak kalem vb şeyler etki yapmıyor dilimle bastım gene bi bok olmuyor.
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------amk nasıl psikopatsın bu yoluda ben söylim sınırlendiğimde yaparım..
al eline misinayı ilk önce sar sonra sıkıştır sık parmağını..sonra elinden cıkmaya başlayınca hızlı bir şekilde çek hem yansın hem kesilsin.
-----------------------------parmağın kemikten kopma ihtimali var onda.
-----------------------------ben yakmakla yetiniyom.
-
ne çakmağı hoca :| onlar bişi yapmaz zaten ben diyorumki böle hafifleştirilmiş 220 volt vuran aletler var. onu al diline tut yanarsın valla bi anda bayılırsn.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------Dimdik bir yokuş ve 1 adet alışveriş arabası bul. Ortamın trafiğe kapalı olması çevre açısından hayırlı olacaktır. Gerisini tahmin edersin ztn anlatmaya gerek yok sanırım. Adrenalin dötünden fışkıracak :D
-----------------------------jackass :P evet ama arabayı nerden bulcamki
-----------------------------Hocam kimi marketler taşıma amaçlı ödünç verebiliyo. Araştırman lazım. Büyük alışveriş merkezlerinin otoparklarında da başıboş duruyo. Şüphe çekmeden götürebilirsen güzel olur
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------
ne çakmağı hoca :| onlar bişi yapmaz zaten ben diyorumki böle hafifleştirilmiş 220 volt vuran aletler var. onu al diline tut yanarsın valla bi anda bayılırsn.
-----------------------------Nerden bulcam o aleti maliyeti olmayan şeyler lazım kağıt çekmek zımba basmak gibi. Zımbayı deniycem video çekerim belki.
-
e-5 e cıkarım , kendimi zikerim =) töbe töbe ne biçim konu la bu ..
ama kendime zarar vermek isteyince kürdanı alıorm diş etlerime bastıroyorm kanayana kadar cok pis sarıor , bi ara cokkücükken kolonyağ iciyordum annem cok pis dövünce bıraktık :D
-
bi tane daha tırknaklarn ( acıtarak ve dipten) kestikten sonra çamaşır suyunu bi kaba koy ellerin yansın hemde dezenfekte olur
aklma geldikçe yazarm
-
günde 2 paket sigara içilmeli ve akşamları 3-5 bira v.b içilmeli düzensiz beslenme en önemlisi uyku düzeni bozulmalı