Kendini Affettirme Yöntemleri
-
Sevgiliniz aileniz arkadaşınız a 1 eşeklik yaparsanız kendinizi nasıl affettirirsiniz ?
Yaratıcı fikri olan varmı ?
-
ruhsal dengesi yerinde olmayan takıntılı biriyse hiç uğraşmam affettirmeye ya da bu durumda olan birine o tür bir şaka yapmam veya da ( :) ) şakadan anlayan ama naz yapan biriyse çok seveceği bir hediye alır (parasal değeri yüksek hediye daima pozitif etki yapar) başka bir eşşek şakası yaparak durumu anlamasını sağlarım...
sende bu yazdığımı dene.maddi değeri yüksek hediye her zaman işini kolaylaştırır.paran yoksa hedef kişiye ona değer verdiğini belirten bir hediye de iş görür..
-
detay bunu yazdı:
-----------------------------
Sevgiliniz aileniz arkadaşınız a 1 eşeklik yaparsanız kendinizi nasıl affettirirsiniz ?
Yaratıcı fikri olan varmı ?
-----------------------------
"Annecim, babacım , arkadaşım , aşkım ( bu daha uzayabilir. Sana kalmış) özür dilerim, ben bi eşşeklik (altını çizelim) ettim." dersin. Kişiye göre artıq anlamlı bir hediye al ve gönlünü hoş edersin...! -
yaptığın eşşekliği anlatabilirsen yardımcı olabilirim sanırım.
-
ben daha soruyu anlayamadımki . nasıl bicümledir o .
eğer anladığım gıbıyse ;
ayrıca en iyi özür kendiliğinden oluşan sekilde durumlarda samimice söylenen sözlerden ve davranışlardan doğar bunu sakın unutma..
yani çok dil dökersin tırt olur , ama dürüstce tek bi cümle söylersi < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> n herşey düzelir ...
edit dipnot:göt okkalamaya gelmez insanlarda
-
Yüz verme.
İnsanoğlu bir garip bu şekilde davranınca istediğin oluyor..
-
Eşşeklik yaptıysam saat kulesinin dibine gider eşşek gibi anırıım..
-
Bugün otobüsle gelirken gördüm. Gazi üniversitesinin oradaki alt geçitte duvara yazı yazmış: Leventim seni hep sevecem. Fulyan gibi birşeydi. Öyle birşey yapma da geri kalan herşey kabulümdür.
-
Anne ve baba haricindekilere siktiri çekmek.
-
sevgili için söylüyorum. arada öyle çok büyük bi dava yoksa aldatma vesaire gün geçtikçe zaten zamanla oluyor. bende oldu içim acıya acıya sevgilimin aramasını msj atmasını bekliyodum salak gibi ben arayp mesaj atmadm işte =) zaman herşeyn ilacıymış =) arada sevgi muhabbet aşk varsa ilk adımı siz atın derim ben.
-
galiba ben çok duygusalım aq
neyse teşekkürler