Kendini Resetleme?
-
Arkadaşlar bilgisayar kendi kendini resetliyor şimdi gene gidecek sorunun nerde olabileceğine dair cevaplarınızı bekliyorum acillll
-
fanlara bak calısıyormu..
donanıma bak ramlara bak..
aç kasayı içine bak yani :F
-
hoca ya solacan yemişsindir yada sicaklardan :) benim bu havalarda pc sıkışınca res atıyo yan kapaklarını açtım küçük pırpırı çalıştırıyom dibinde anca dayanıyo :)
-
saolun valla ama çok bi donanım bilgimde yok ama neyse açıyım içini fanlara bakıyım hocam gecen haftada power supply patladı manyaktı tabi 40 lirada kitlediler:D
-
arkadşlar fanda bi sorun yok ramlarda doğru takılmıs daha başka bakmamı istediğiniz yer varmı pc nın ıcı acık su anda
-
Ramları cıkar tak. Doğru takılmış demekle olmuyor. Ben ramin bir köşesi kalkmıştı hiç dikkat edilcek gibi değildi. 2 gün bilgisayar neden açılmıyor diye uğraşmıştım. Başka şeyden olabilir mi diye..
-
dostum benim de bir ara oluyordu saolsun tahribattaki müridlerin tavsişyeye uydum çözüldü benimki siyah ekran ve bilgilerden sonra gidiyordu
yapabilecekelrin
ilk olarak ısıyı kontrol et fanların hepsini
sonra olmazsa kartların yerine oturup oturmadığına bak
olmadı cpu silikonunu kontol et ben yenilemiştim silikonu kolay bişey yapması
en son ihtimal de hard diskinde bozuk alan olabilir en son ihtimal bilgisayarına format at ama c ve d ne kadar parça varsa sil tekrar parçalara ayır benim aklıma bunlar geliyor
-
şimdi actım içini bakıyorum ramları cıkarıp tekrar taktım bi sorun yok tak tak oturuo fanlar calısıo hardiski bilmiorum format desen dün attım formatı napıyım :D
-
banada oluyordu kasayı cıplak bıraktım hiç bi sikim olduğu'nu görmedim.
-
arkadaşlar varmı başka tavsiye:D valla bu bilgisayara verdiğim parayla yeni bi tane daha alırdım hiç para falan veröeye niyetim yok :D artık internet ve bilgisayar ihtiyacımı 10 dakka süreyle gidermeye calıscağım:D
-
dostum tüm sürücülere format atıp tekrar ayırdın mı hard diski bazen okuyucu bozuk bölüme falan denk geliyomuş