Kene Öldürdüm (Anne) ! Dikkat Edin
-
beyler daha demin bilgisayarda yabancı kızlarla Chat yapıyordum yarım saat ten beri boynumun oralarda bişi dolaşıyordu dedim heralde yeni traş oldum saç falandır ulan sonra dedim galiba tişörtün marka yazan etiketidirr...dedim bi banyo edim amk baktım olmuyorr boynumun arkasına elimi gezdirerken bişi yakaladım bi baktım 8 bacaklı küçük kafalı bi yaraktık su bardağı vardı inceledim sonra kafasına bi geçirdim amk cart diye bi ses geldi keneydi şimdi google grafiklerden baktım dikkat edin beyler az kala göte geliyordum. tetikte olun beyler göte gelmein non abünüzden uyarıdır:D
-
oooowwww hocam tehlikeli iş ; git görün derim ben bi doktora filan ; bu arada hangi şehirdeydin sen ist.sa önlem aliim hemen :P:D
-
istlan ist niye doktara gidim lan girmedi bi yerime acaba giripte çıkmış olabilirmi ? daşşağ geçenin amk bak ciddi bir mevzu durum düzelsin sonra geçersiniz amk :D
-
süper lan keşke burda da olsa..!!
lemuria çok sewer böcekleri =) -
way a.q dikkatli olmamız lazım zaten 2 gündür odada kelebekler sivri sinekler börtü böcek
kıllandım iyice a.q :) -
ayrıca cesaretinede bayıldım yani , nasıl vurup öldürdün onu su bardağının götüyle a.q , ben gördüğüm zmn hemen annemi çağırıorm o öldürüyor , babam bana ne pısırık adamsın die laflanıyor filan ama tırsıorm abi , geçen sene odamda bi örümcek gördüm bizimkiler aradılar ama bulamadılar bende 3 4 ay odaya girmemiştim
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
ayrıca cesaretinede bayıldım yani , nasıl vurup öldürdün onu su bardağının götüyle a.q , ben gördüğüm zmn hemen annemi çağırıorm o öldürüyor , babam bana ne pısırık adamsın die laflanıyor filan ama tırsıorm abi , geçen sene odamda bi örümcek gördüm bizimkiler aradılar ama bulamadılar bende 3 4 ay odaya girmemiştim
-----------------------------ya baba tamam caniyimde göte gelmim ölmiyim daha gencim amk :D
-
lan erkek adama kendinden kücük canlıyı öldürmek yakışırmı :|
Hatırladığıma göre kene ısırınca cıkmıodu yerinden, oraya öle yapışıp kalıodu, kaldıki o vücüda geldiğinde yarım saat yürüyüp altyapı çalışması yapmaz, cat die ısırır, büyük ihtimal örümcekti o...
-
hojam ben evde bütün pencereler acık yatıyorum artık ALLAH kerim girerse biyerimizede napalım artık ama şey yap bi doktora git mutlaka hatta belediyye haber ver neden dersen o bölgede ilaçlama yapaarlar emsela güngörende görülmüş hemen ilaçlama yaptılar parkları felan ilaçlıyorlar ama aynada felan bak biyerinde kızarıklık felan varmı die
yavv bu kene enden cıktı yavv yıllardır bilirim ama genelde hayvabnlarda olur ama şu 2-3 senedir insanalrada bulaşıyor
ALLAH soonumuzu hayır etsin....
hadi ii geceler ben yattım bişey sokarsa artık hakkınızı helal edin....
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------lan erkek adama kendinden kücük canlıyı öldürmek yakışırmı :|
Hatırladığıma göre kene ısırınca cıkmıodu yerinden, oraya öle yapışıp kalıodu, kaldıki o vücüda geldiğinde yarım saat yürüyüp altyapı çalışması yapmaz, cat die ısırır, büyük ihtimal örümcekti o...
-----------------------------yokbe rene abi örümcek besledim ben bilmezmiyim :( böhü böhü babam köylü ona gösterdim biraz yamulmuştu ama kene dedi :D şuan sanki her tarafımda bişi geziyor babamı uyandırdım göstermek için ulan dalgayı falan ısırırsa ne yapcaz ?
ısırırsa böle etkileri var bakayım olursa gidecem
ani ortaya çıkan ateş, baş ağrısı, yoğun halsizlik, kanama pıhtılaşma mekanizmalarının bozulması sonucu cilt içi ve diğer alanlarda kanama, bazen kusma, karın ağrısı veya ishal ile kendini gösteriyor.
-
Hocam kusura bakma ama kene ısırığından ölenlerin ölümü kısa bir sürede gerçekleşyo.Geçen burda bi kadını tarlada ısırmış akrabaları gidelim falan demiş kadın yok demiş ertesi gün hakkın rahmetine kawuuşmuş ayrıca reneninde dediği gibi örümcek olabilir gerçi taşak mı geçti bilmiyom ama örümceklerin keneye aşırı benzeyen bir türü var geçende ben öldürmüştüm bi tane ayağım kaşınmaya başlamıştı o zaman fark etmiştim