Kenevir Ekimi
-
ilkokuldaki pamuk-fasulye deneyindeki gibi pamuk veya pecetenin arasına tohumu atıp suluyosunn
3-5 günde filizleniyo soora 2.5 lt lik kola sisesini ortadan kesiyosun toprakla doldurup tohumu atıyosun...
-
edit:2 kez ardarda post atmışım =S
-
Bildiğim kadarıyla sıcak ortamda yetişiyor dikkatli araştırırsan bulabilirsin bir aralar böyle bir döküman bulmuştum şimdi hatırlamıyorum nerde
-
E sevgili müridler,bende kolombiyadan gemi ile 50000(elli bin) ton mal yükleyip avrupaya indirmek istiyorum.Bunun için kontak bilen varmı?!
Nasılız ama online ticaret....E-ticaret bu olsa gerek!?!
-Dikkat tamamen geyik ve şaka ürünüdür,ciddiye alan çıkmasın-
-
bizimde bahçede duvarın dibinde çıkmıştı sonra bi baktık ertesi gün uçurmuşlar,ayyaşın biri mi aldı yoksa polis mi aldı ne oldu bilmiyoz ama firar ettiği kesin.iyi ki de yok oldu yoksa götümüze sokarlardı.
-
wallaha ben hollandadayim gidiyon tanesini 5 eurolu neydi o fiyata aliyon 5 tane hakkin var enfazla yetistiriyosun yasal ; )
-
şimdi bi her toprakta yetişir ama senin içtiğin otla saksıda yetiştirdiğin ot arasında dünya kadar fark olur şimdi hocam
normal biçimde ek ama aşırı güneş almasın dk başıda sulama gübre falanda koymaya kalkma:) ziyan etme keneviri nese şimdi hocam esas ot kahve rengiye çalar şimdi dicenki biz alıoz koyu yeşil dorudur oda ottur ayarını tutturursan güzeldirde sen yeşil olunca yol kıy ama şuda var uraşma bence onu toplarken yapışkan yapışkan olur gece baktığında üzerinde tohum çıktıysa parlar falan hoş bi görüntüde yakalarsın:) ama yinede git 5 kaıda al 500 binede çarşaf al bide kısa samsun kır içine yapıştır.. -
way m.q forum iyice piskopata bağlamış :D
-
ya şimdi kenevir kenevir nereye kadar, ancak ticaretini yapcaksan anlatırım kjarınada ortak olruum ancak, genelde üreticiler kullanmaz, kendin için istiyosan torbacılar nerden kazancak?
-
çok ilginç ne diiim :)
Toplam Hit: 27695 Toplam Mesaj: 30