Kentteki Manken Ve Dağdaki Çoban (Okunması Gereken Bir Yazı)
-
visionary bunu yazdı:
-----------------------------herkesin oyu eşit olmalıdır.madem öyle devlet dağıtsaydı odunu kömürü ya da o çobanı devlet okutsaydı onun için birşey yapsaydıda bi torba kömüre kanıp oyunu satmasaydı.bence insanlar sadece odun kömüre değil onları hatırladıkları için oylarını onlara veriyorlar.hem demokrasilerde herkes istediği gibi oy toplayabilir.akp yaptıysa diğer partilerde dağıtsın madem..eğer eşit sayılmayacaksa bende istemem aysun kayacıyla oyumun eşit olmasını..onu zeka testinden geçirsinler önce..kentte yaşaması onun oyunu çok iyi yerlere verdiğini göstermez..mesela bazı ünlü olanlarda dtp yi destekleyip ona oy veriyorlar.bunlar için ne yapmak gerekiyor peki??
(( bu arada antiakepe))
-----------------------------
herşey iyi güzel hoşta bişey dikkatimi çekti
neden bu tip yorumlar yapanlar yorumlarının sonuna ben akpci diilim die özellikle not düşerler ...
-
Dağdaki çoban isteyerek mi okumuyor?
Tabiki hayır.Eğer isteyipte okuyamayanların bulunduğu bir ülkede yaşıyorsak bu lafı kimsenin kimseye söylemeye hakkı YOKTUR!
Hele hele bunu söyleyen vasıfsız bir fahişeyse hiç yoktur!
-
aysun kayacıyla,çobanın oyunun bir olması hiç mümkün mü yahu..çobanın ne gösterecek bi poposu ne de kolayı başkasının ağzında test edecek silikonlu dudakları var..elbette bir olmamalı,onun politik yada entel dantel sevgilisi de yoktur..beyaz yakası ise hiç yoktur..onun yakaları kirlidir,ter kokar..okuyamamıştır,doğrudur..cahil kalmış,köyüne saplanmıştır..sanki o beyaz yakalılar ve metresleri hanımefendiler köyüne oxford yaptırmış ta,o okumamış gibi..elbette o çobanın oyu birse,başta medyatik fahişeler ve kendini sırf okuma şansına eriştikleri için erişilmez gören,dünyayı sadece kendi sosyetik yada entel barlarından ibaret sanan ama köyde ki o çobanın doğum yapmak için sırtta, kar içinde hastaneye taşınırken ölen eşinden bi haber züppelerin oyları, 3 hatta 5 sayılmalı..çoban nedir ki,olsa da olur olmasada,eşi ölse ne olur,çocuğu okul için 8 km yaya yol gitse ne olur..önemli olan bizim burjuvanın rejim problemidir,yada göğüse takılan silikon için son teknolojinin türkiyeye gelip gelmemesidir..
sonuna kadar hak veriyorum..asla ve asla bir çobanla bir sosyetik fahişe bir olamaz.bi kere o topluma mal olmuştur.vücudunun her noktasını toplumumuz en ince noktasına kadar bilir.kıçının hangi tarafında ben vardı,ezberimizdedir..ama çoban öyle mi?elleri nasırlı,kaba,odun gibi bi şeydir..o yüzden asla aynı oy orantısına sahip olamazlar..güzel Türkiyemin güzel ortalık malları,daha cumhuriyetin ilanından bi haber,cumhurbaşkanının adını söylemekten aciz,referandumu cumhurbaşkanlığı seçimi sanadursun..onlar camdan kulelerinden başlarını çıkarmaya bile üşenedursunlar..entelliği o daracık kafeslerinde ukalalığı da kimseye bırakmasınlar.
asıl hayretim de,kendini sosyalist olarak deklare edip te,bu burjuva özentisi açıklamaya hak veren arkadaşlarıma...cahil ve okumuşun oyları aynı sayılmamalı diye düşünürken,acaba akıllarına en büyük propaganda söylemleri olan EŞİTLİK sözcüğü hiç bi çağrışım yapmadımı?ya da ADALET?o da olmadı ÖZGÜRLÜK?...ona 3,buna 1 oyla mı hak,eşitlik ve adalet dağıtmayı düşünmekteler..
neyse daha çok yazıcam da,fener maçı kafamı dağıtıyo..zaten yeniliyo,maç bitsin gidişata göre bakarız:)
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Aysun Kayacıya %40 katılıyorum %60 katılmıyorum
Aysun Kayacı adam gibi düşünür,eğitimli yada bu ülke için iyi şeyler isteyen yada çabalayan biri olsa tmm Aysun ve çobanın oyu bir tutulmamalı.Ama Aysun kayacı kimki de böle bir konusma yapmış anlayamadım.
Belki çoban yerine başka bişey koysaydı daha anlamlı olabilirdi.
NOT:DTP OYLARININ BÜYÜK BİR COGUNU OKUMA YAZMA BİLMEYEN KÜRTLERDEN YANİ BİLİNCSİZ SECMENDEN ALMIŞTIR !! (BUNA KESİNLİKLE KARŞIYIM)
Tamam da aysun kayacı orada oyumuz eşit olmamalı çünkü o cahil demiyorki ben vergimi veriorum o vermio gibi abes bi sebep sunuyor :S yani öyle birşey olsa insan düşünür ama abes bi sebep öne sürüyor... -
ZoRKaYa bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Aysun Kayacıya %40 katılıyorum %60 katılmıyorum
Aysun Kayacı adam gibi düşünür,eğitimli yada bu ülke için iyi şeyler isteyen yada çabalayan biri olsa tmm Aysun ve çobanın oyu bir tutulmamalı.Ama Aysun kayacı kimki de böle bir konusma yapmış anlayamadım.
Belki çoban yerine başka bişey koysaydı daha anlamlı olabilirdi.
NOT:DTP OYLARININ BÜYÜK BİR COGUNU OKUMA YAZMA BİLMEYEN KÜRTLERDEN YANİ BİLİNCSİZ SECMENDEN ALMIŞTIR !! (BUNA KESİNLİKLE KARŞIYIM)
Tamam da aysun kayacı orada oyumuz eşit olmamalı çünkü o cahil demiyorki ben vergimi veriorum o vermio gibi abes bi sebep sunuyor :S yani öyle birşey olsa insan düşünür ama abes bi sebep öne sürüyor...
-----------------------------doğumundan itibaren her insan vergi verir :)
doğumdan önce dolaylı verir