folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kepçe Kulak Ameliyatı Oluyorum.

Kepçe Kulak Ameliyatı Oluyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    Tekkeli bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı
    Tekkeli bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

ameliyat sonrası olan süreci tek başlık altında güzelce toplarsan hoş bir anlatım olur hocam

Aynen hocam.

Ama şu an heycanlı değilim desem yalan olur heralde.İş ciddiye inmemişti bundan önce.

hocam şimdi kulakların değişecek diye mi heyecanın var yoksa ameliyat olacaksın diye mi.. sana burada kıl dönmesi ameliyatımı bi anlatırım :D gülmekten geberirsin :D :D :D

Normalde kulaklar değişecek diye ama birkaç ameliyat videosu izledikten sonra ameliyatta heyecanlandırıyor.

o ameliyatları izlemek kadar gereksiz birşey yok hocam.. ay beni böyle kesecekler bilmemne :D o doktoru enterese eden birşey takma kafana

zuhahaha ay beni boyle kesicekler nedir hocam iyi guldurdun :D:D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

dünyanın en kolay ameliyatı, ben oldum oradan biliyorum :D

lokal anestezi yapılırken iğne kulağının dibine girdikçe kıkırdak dokudan gelen "çıt çıt" delinme sesi dışında seni hiçbirşey rahatsız etmiyor.

bir de masanın yanında güya yardım için duran hemşirenin kendisine hiç gerek yokmuş gibi telefondan en sevdiği diziyi izlemesi rahatsız ediciydi.

ameliyat bende 1 saat sürdü ayık olduğum için sıkıldım tabii.

cansız durmaktan o kadar terlemiştim ki masadan kalktığımda  vücudumun hatları ameliyat masasına çıkmıştı.

şöyle bir iz vardı masada

ilginç olan ise götürülürken sedyeyle götürüldüm (gerek yok dememe rağmen), ameliyat bitince herkes dağıldı tek başıma yürüye yürüye çıktım.

aynı saat içinde kendimi taburcu ettim ve dolmuşla eve döndüm.

sonuç olarak kolay bir ameliyat, kulaklarım güzelleşti memnunum. yakışıklıydım ama kulaklarım kepçe olduğu için şapşik gibi görünüyordum ameliyat olduktan sonra düyanın en mutlu insanı oldum :D

1-2 hafta içinde kulaklarının bandajını açıp rahatça saçlarını yıkayabiliyorsun.

ilk 3-4 ay kulaklar tam oturmamış oluyor. saç traşı olurken kulaklarını geriye katlamalarına katiyen izin verme.

berbere veya kuaföre tembihle kulağına hiç dokunmasınlar.

uyurken yan tarafına dönmemen lazım.

görmüş geçirmiş bir mürit olarak eyyorlamam bu kadar.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

yaş kaç ?

17

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam estetik problem için oluyorsan hayatımda duyduğum en gereksiz amelyatmış.

Öyle deme be şeyh ya. :)

Sonuçta yaptıranlar mutlu.Bu biraz takıntı meselesi.

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

kulağın nasıl durucak bilmem ama en önemli olan şey kesinlikle simetrik ayarının mümkün olduğunca doğal olması gerek,

ve bu arada estetik ameliyatlar bi insan için gereksiz değil tam tersi en önemlisidir bu hayatta, 

kendimi bildim bileli vücuduma görünüşüme önem verirdim ama ne zaman saçlar dökülmeye seyrelmeye başladı hayata küstüm amk, sadece tek bir nedenle bile hayatınızın herşeyi zehir olabilir size dış görünümle ilgilli, oyüzden takıntınız var ise ve tedavisi mümkün ise hiç çekinmeyin,

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı

kulağın nasıl durucak bilmem ama en önemli olan şey kesinlikle simetrik ayarının mümkün olduğunca doğal olması gerek,

ve bu arada estetik ameliyatlar bi insan için gereksiz değil tam tersi en önemlisidir bu hayatta, 

kendimi bildim bileli vücuduma görünüşüme önem verirdim ama ne zaman saçlar dökülmeye seyrelmeye başladı hayata küstüm amk, sadece tek bir nedenle bile hayatınızın herşeyi zehir olabilir size dış görünümle ilgilli, oyüzden takıntınız var ise ve tedavisi mümkün ise hiç çekinmeyin,

saclari dokulene kadar 1.90 boyundaki haftada 3 gun spor fit arkadasim saclara takip yaslandikmilan triplerine girip 130 kilo oldu susuzluk hic biseydir imaj hersey.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Basit bir ameliyat diye biliyorum hocam kulağından ipi gibi bir şey geçirip kulağı geri yatırıyorlar. Geçmiş olsun şimdiden

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Hocam kardeşim oldu mart ayında; ilk zamanlar çok ağrısı vardı ama tabiki ağrı kesici kullanıyordu. Zaman zaman yetersiz geldiği için gece uyandığı olmuştu. Kulaklarını da saran saç bandıyla uyuyordu 2-3 hafta öncesine kadar. Arkadaşın da dediği gibi yan yatmaman lazım özellikler saç traşı olurken berbere elletmemen lazım falan falan. Aynı şeyler ama en önemlileri bunlar diye biliyorum. Ağrı kesici seçerken doktorla konuşmanı tavsiye ederim. Herkesin ağrı eşiği bir değildir ve aynı etkide analjezi sağlamaz. Şimdiden yeni kulakların hayırlı olsun:) İyi sonuçlar alırsın umarım.

Dipnot: Operasyonu olacağın dokturu hiç söylemedim ama umarım doğru kişiyi ve işin ehlini seçmişsindir. Yoksa bir vak'a biliyorum 1 ay sonra dikişleri atıp sol kulağı kepçuk haline geri gelmişti. Sağ kulak sağlam ama sol kepçe bi değişik haldi :D Sırf onun için başka doktora yeniden sol kulak operasyonu olmuştu bu bahsettiğim kişi.

Bir var,Bir yok..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mytanersasmaz
    mytanersasmaz's avatar
    Erkek

Yav kardeş. Değmez bence

İmza atacak yer arıyorum
Toplam Hit: 4008 Toplam Mesaj: 30
kepçe kulak ameliyatı ameliyat