Kerkük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

ir2 şiir gerçekten güzel hele bide kerkük türkmeni olunca

babam bile duygulandı

baştakilerde hala toplantı yapsın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    eeee   dünya düzeni dişimizi gösteremiyoruyz bi diş göstersek bütün ülkeler altına yapacakda olmuyro ordakilerde TÜRK ama bizler susuyoruz işte buna sinir oluyorum insanın elleri kolları baglı kalması ne kadar kötü bişey bu konuları en ceok yeni çag gazetesi gündeme getiriyor sizinde takipt etmeizi tavsiye ederim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    arkadaslar birisi azerbeycan da ermenilerin yaptıklarına sessiz kalındığını söylemiş. ozamanlara yetişemdim ama pekde sessiz kalındığını sanmıyorum. birkaç yerden aldığım bilgilere göre (sağlam kaynak) o zamanlar gizlice azerileri silahlandırdıklarını duydum.hükümetin haberi olmadan asala örgütü ile kanla başla savasan Türkleri de duydum. Kerkük e ve Türkmenlere gelincede emin olun bazı kesimler eli kolu bağlı oturmuyordur. çalışanlar muhakkak var. benim gonlum burada rahat. ancak rahmetli Özal ın yanında köpek gibi titreyen, insan nedir bilmeyen itlerin bize havlaması onurumuzu zedeliyor. varsın olsun bu millet aç yatsın ama bu dünyada boynu bükük kalmasın.

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Gözünüzü seveyim ya Kerkük, Selanik ve hatta Kudüs elimizden nasıl çıkmış? Nasıl ibnelikle almışlar..

Saladin Kudüs'ü fethettiğinde birisi ona "Sultanım biz burayı kanla alıyoruz ama israiloğulları burayı parayla alacak dese inanmazdı herhalde"
    Kerkük'te siyasi haklarımız da var aslında, Türklerin huzurunu kaçıracak herhangi bir karışıklıkta müdahale etme hakkımız ama kim sikliyo ki hakları artık..

Savarş çıkmasını elbette istemem ama eğer Kerkük için, Türkmen kardeşlerimiz için tek kurtuluş savaşsa sonuna kadar desteklerim, hatta gidip, savaşıp ölürüm bile..

Ayrıca Barzani ibnesi eskiden rahmetli ÖZAL ile konuşmak için 2 saat spin atardı, tir tir titrerdi..Noldu şimdi adam mı olmuş?
    30 milyon Kürtmüş.. sie a.q barzanisi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kerkük ün elimizden gidiş sebebi belli şeyhsait yüzünden biz kerküğü alıyorduk edepsiz şeyhsait isyan çıkardı kerküğü ingilizler aldı

ingilizlerle işbirliği içinde olan şeyhsait hertürlü para maddi konumdan zengindi ve etrafındaki kürt insanını yandaşı olarak topladı düzenli orduya isyan çıkardı eee ;

bu şeyhsait ve adamları yanlış değilse 42 yada 46 kişi asıldı isyan bastırıldı ama kerkük elden gitti ingilziler hazıra kondu petroller o zamandan beri bize gösterilmiyor doğru düzgün adamlar kapatıyor hemen oysa kapatılmasa bizim ülkede dolu petrol var kapatılmasa bizim olacak bizim olunca da ülkemizden petrolü alamayacaklarını bildikleri için kapanaan kuyular suriye ıraka akıyor yukardan aşağı doğru o şeyhsaiti ben napayım işbirlikçi vatanhaini bide şeyh derler  böylelerine

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------

hayır akp ci değilimde şimdi söyleyeceğim yanlış anlaşılır. Notayı veren kim? Hükümetin izni ve yönlendirmesi ile ordu-hükümet koalisyonu.

Bakanlar olağanüstü toplantı yaptı bu konudan ötürü.

Bu birincisiydi ikincisi şu;

Muhalefet dediğimiz hödük sürüsü hükümete baskı yaparak ıraka asker yollamamıza engel oldu ordu ve hükümet ne güzel elele tutuşmuş kerkük olsun erbil olsun türkmen yerleşim merkezlerine koruma tahsis edilecek bir kuvveti yollayacaktı ıraka bugün böyle havlayan köpekleri duymayacaktık bu sayede.

Bide şeye çok güldüm barzani demişki 30 milyon kürt yaşıyor tr de yuh amk nerde 30 milyon yok 60 milyon kürt var tr de oha oha amk salağı ya bu adam köpekleride sayıyor kürt nüfusuna ekliyor (kürt arkadaşları tenzih ederim yanlış anlaşılmasın buradaki sözüm kürtleri hedef almıyorum) yada şaşı bu arkadaş böyle bu kaç dediğinde "2" diye zıplıyor :)

Sesi götüne kaçtı ahmak adamın talabanide bin özür bir paraya, öyle bi yoklama çektiydi aklınca tr den ses çıkacakmı ki acep felan diye..

Kesinlikle katılıyorum eğer o 3 mart tezkeresi çıksaydı bu konumda olmazdık. ama chp nin  fesatlığı yüzünden şimdi zorluk çekiyoz ama gereken en kısa zamanda yapılacaktır ayrıca 30 m kürt var demiş. yuh yani bu 30 m kürt demek türkiye nüfüsunun %45 i falan yapıo bu da çok saçma yani ama her kürt için aynı şey denmez. yani bütün kürtleri aynı kefeye koymak yanlış olur.

-----------------------------

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ilginç :/

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
Toplam Hit: 5385 Toplam Mesaj: 18