Keşke Kendi Atlasa
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Niye Ha kesip Hayvanı aslanlara vermişler, ha canlı atmışlar ne farkı var doğal hayatta bu hayvanlar canlı canı öldürüp yemiyor mu?
Hocam Hayvan Yaşıyorsa Onlar Atınca Günah Çünkü,Hayvan Tam Olarak Ölmeden Yenilmesi,Yedirilmesi Vb Günah Oluyormuş
Edit By : Televişın
-
İlginç bir durum yok,aslan bu ne yiyecek başka,badem kraker mi atsaydı..
-
Tek koyun bugün insan azmanına bile yetmez. O kadar aslana nasıl yeter merak ediyorum. Ama muhtemelen gerisi gelmiştir. Bu fotolar aklıma Jurrasic Park I deki t-rex leri besleme sahnesini getirdi. Orda da hatırladığım kadarıyla keçiyi indiriyorlardı.
-
yok artık ya amk oldu bide kutlayın adamı ne güzel ...
Yani doğal hayatta böle diye vur gitsin dağat gitsin ne güzel lan ....
İçinde hayvan sevgisi kalmayan insancıklar...
O korku yeter bi kere o hayvana bir daha acı çektirmeye ne gerek var ?
Madem ölecek ya kesip at yada canlı at dimi sonuçda ölecek
bunu yazanlar öleceklerini bilselerde acı çeke çeke ölmeye razı olurlarmıydı ? O korkuyu yaşamaya hayvan olmasınzda az öle düşünün.
Orası doğal yaşama benziyomu bi bak doğal yaşamda her hayvanın kendini koruma güdüsü vardır. En azından koruyamıyosa bile kaçma o koyuncuğun sence bu
şanları elinden alınmamışmı...
Sizleri anlayamıyorum... . Yada bir çoğunuzu
-
BRK35 bunu yazdı:
Tek koyun bugün insan azmanına bile yetmez. O kadar aslana nasıl yeter merak ediyorum. Ama muhtemelen gerisi gelmiştir. Bu fotolar aklıma Jurrasic Park I deki t-rex leri besleme sahnesini getirdi. Orda da hatırladığım kadarıyla keçiyi indiriyorlardı.
-----------------------------ben inekdiye hatırlıyorum
-
bambam66 bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------ben inekdiye hatırlıyorum
-----------------------------Olabilir hocam. Hatta her ikisi de olabilir.
-
uhp bunu yazdı:
suKo bunu yazdı:
Kendi atlamış zaten
-----------------------------hocam koyun değil adam :D
aslında o koyunu attıktan sonra sende tutucan ayağından kendini sallandıracan orda. anlayacak hayvvanın durumunu.