KEY Ödemelerine 28 Temmuz"Da Başlanacak
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
bu hükümet gelmeyeydi siz bu parayı çok görürdünüz ya, dahada hoşunuza gitmiyor. acaba hanginizin bu paradan haberi vardı? çoktan unutulmuştu bile. şimdi adamlar ödicekler, az diyorsunuz...
babam toplamda 3Milyar yatırmış ve verielcek oaln rakam 1.3 ve aradan yıllar geçmiş mühim olan para değil ama almaya gelince devlet baba faiziyle birlikte mislimisli almasını biliyor halkımdan faizdir,haramdır dinlemiyor da vermeye gelince kodumunun devleti neden hem yarısını hemde sittin senede verıyor ? devlet suratınıza tükürse yarabbi şükür diyeceksiniz ! Bende akp ye oy verdim ve artık çok pişmanım bundan sonra ancak ve ancak kapatılırsa bir daha akpye oy veririm oda akp ye olan hayranlığımdan değil sadece Egemenliğin kimin elinde oldugunu ispatlama çabamdan olur..
Gerçekten de uyanmanın vakti gelmedi mi ? Bu a.Q parası zaten benim ve bunun iki mislini devlete sittin sene önceden vermişim a.Q devleti neden seçim öncesinde ödüyor bu paraları ? hadi seçimini geçtim neden borcu oldugunda uyguladıgı fazi uygulayıp vermiyor paramı ? hadi fazini geçtim akp o kadar çok halkını dusunen bir iktidarki faizi kendi yerde halkına yedirtmez cehennem azabına mahrum kalmamarı için :)Lan en azından hakkım olan parayı ver be adam ! Memura kıyak zammı yapıldı en buyuk kıyak zammıda polise sizce neden ? Tüm bu olup bitenlerin komplolar oldugunu düşünebiliyor muunuz gerçekten yaaa ? evet zamanında çoğu komploydu BİZ KAÇ KİŞİYİZ diye kendini kayıran ve bizim onlara biz 75 Milyonuz siz kaç kişiyseniz siktirin gidin nerde istiyorsanız orada yaşayın dediğimiz adamlar tarafından felekat senaryoları ,karalamalar çok yapıldı ama artık ortada hiç bir karalama göremiyorum ben..
Wake up Neo.. The ampul has you -
Nikoteen bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
bu hükümet gelmeyeydi siz bu parayı çok görürdünüz ya, dahada hoşunuza gitmiyor. acaba hanginizin bu paradan haberi vardı? çoktan unutulmuştu bile. şimdi adamlar ödicekler, az diyorsunuz...
babam toplamda 3Milyar yatırmış ve verielcek oaln rakam 1.3 ve aradan yıllar geçmiş mühim olan para değil ama almaya gelince devlet baba faiziyle birlikte mislimisli almasını biliyor halkımdan faizdir,haramdır dinlemiyor da vermeye gelince kodumunun devleti neden hem yarısını hemde sittin senede verıyor ? devlet suratınıza tükürse yarabbi şükür diyeceksiniz ! Bende akp ye oy verdim ve artık çok pişmanım bundan sonra ancak ve ancak kapatılırsa bir daha akpye oy veririm oda akp ye olan hayranlığımdan değil sadece Egemenliğin kimin elinde oldugunu ispatlama çabamdan olur..
Gerçekten de uyanmanın vakti gelmedi mi ? Bu a.Q parası zaten benim ve bunun iki mislini devlete sittin sene önceden vermişim a.Q devleti neden seçim öncesinde ödüyor bu paraları ? hadi seçimini geçtim neden borcu oldugunda uyguladıgı fazi uygulayıp vermiyor paramı ? hadi fazini geçtim akp o kadar çok halkını dusunen bir iktidarki faizi kendi yerde halkına yedirtmez cehennem azabına mahrum kalmamarı için :)Lan en azından hakkım olan parayı ver be adam ! Memura kıyak zammı yapıldı en buyuk kıyak zammıda polise sizce neden ? Tüm bu olup bitenlerin komplolar oldugunu düşünebiliyor muunuz gerçekten yaaa ? evet zamanında çoğu komploydu BİZ KAÇ KİŞİYİZ diye kendini kayıran ve bizim onlara biz 75 Milyonuz siz kaç kişiyseniz siktirin gidin nerde istiyorsanız orada yaşayın dediğimiz adamlar tarafından felekat senaryoları ,karalamalar çok yapıldı ama artık ortada hiç bir karalama göremiyorum ben..
Wake up Neo.. The ampul has you
-----------------------------dostum belki seni rahatlatır, AKP ye oy falan vermedim, vereceğimide hiç sanmıyorum. demek istedğim tek şey şimdiye kadar kimse bu paranın peşine düşmedi, adamlar kendileri ödemek istediler. şimdi herkes bişi buluyor. sence adamlar bu parayı ödemeye kalkmasaydı kimse bişi dermiydi? eminim bu paradan haberin bile yoktu. çünkü benim yoktu... 13 sene öncenin parası. bundan önceki hükümetler neden ödemeye yanaşmadı acaba?
-
HeadBanger bunu yazdı:
ne kadar para alınacağı nasıl öğreniliyor ?
-----------------------------??
-
seçim yatırımı için çok erken şuanda (: asıl önemlisi şu; bu key ler falan devletin borcudur. ödemesi gerekir. bunları az parayla kapatarak iç borcu düşürecekler. ekonomi iyiye gidecek (!) ve ülkenin buna bağlı kredi notu yükselecek diyebiliriz. ancak dış borcun önüne gecemezler.
-
annamadıım bişi war :S mk KEY adı üzerinde " Konut Edindirme Yardımı " ew almaya yardım edecek bu dewlet yani ! peki anlamadığım bişi war :s neden 3 milyon küsür kişi 50 ytl alıo :S:D ( Bizim pederde Dahil ) :D ?? :s
-
ben adama diyorum yıllar önce verdiğim para hem bana faizsiz ödeniyor,faizini geçtim diyorum zamanında ödenmemiş,zamanını geçtim bari paramı alayım yarısı ödeniyor verdiğim paranın adam hala ne diyo :) ne kadar optismistsin sen yaa ? ne yapalım şimdi tayyep hükümeti veya herhangi bir baskası olsaydı bu paraları bize onlara verdiğimizin yarısı olarak iade ediyor diye alkış mı tutalım ? diyorum yaa siyasiler yüzmüze tükürse şükür diyeceğiz bu milleti yönetemeyen salaktır !