Keyifler Nasıl Millet ? ? ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bişey sorcam bi yerde gördüm paylaşmış; Şu karşılarında saygı duruşu yaptiginiz heykellerde nedir öyle?

Enbiya Suresi, 52. Ayet  (varmı aslı astarı ne bu yani?;

ve bu paylaşıma gelen cevap; 
    O karşısında saygı duruşu yaptığımız heykeller bizi uşaklıktan kuratrıp özgürlüğü bir bayrak gibi elimize verenlerin; toprağımızı Amerikalı, Avrupalı piçlerin ayakları altından kurtaranların; kadınlarımızı birer paçavra olmaktan kurtarıp onlara insan olmanın onurunu yaşatanların; büyük Kurtuluş Savaşı'na önderlik edip yedi düvele meydan okuyanların; ülkemizi Ortadoğu'nun gerici karanlığından kurtarıp aydınlık yarınlara umutla bakmamızı sağlayanların; bayrağın gönderde sallanmasını, ezanın minarelerden okunmasını sağlayanların heykelleridir. Ve xxx kardeşim inan ki bizim önünde saygı duruşunda durduğumuz heykeller Enbiya Suresi'nde bahsedilen putlardan değildir. Çünkü biz o heykellere tapmıyoruz. Biz sadece bize özgürlüğümüzü veren Atatürk'ümüze saygı ve şükran duyuyoruz.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

biriniz de iyi deyin lan.

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

hocam bu soruya şu anlık cevabım 

Seni ilk gördüğümde yok oldum yalan oldum 
    Baktım gözlerine ah o anda talan oldum 
    Sona kalan oldum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Hayati istediğimiz şeyleri bize vermemeye, ve sevdiğimiz şeyleri elimizden almaya programlanmış bir organizma... Eğer amacın hayatı göt etmek üzerine değilse, hiççç şansımız yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

içmişim yine kafa iyi gidiyo öyle kör topal bi şekilde :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

kötü eve giderken yağmurun altında sırıl sıklam oldum eve geldim bi sıcak çikolata üstüne bi sigara içtim birazdan yatacam

en sonunda ban yiyeceksin hacı:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hiç bi sik olduğu yok amk, işsizim..

askere gideceğim bacak ne durumda bilmiyorum, hala doktora gidicem tırsıyorum kaynamamış diyecek diye.

anasını avradını s2keyim böyle hayat düzenimin.

bunaldım........

karı bi yandan baskı yapıyor..

ah ah ah ne desem bilmiyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Hergün problem çıkaran bir araban varsa onun problemlerini çözmek yerine satmak daha iyidir. Çok fazla düşünüp kendini içkiye, sigaraya vurmanın bir alemi yok. Kanser büyük bir sorun ve atlamak çok uzun zaman alıyor, insanı madden ve manen çok yoruyor kendinizi üzmeyin, alkol ve sigaradan uzak durun, bol bol sevişin, bol bol ibadet edin, bol bol uyuyun, 30 lu yaşlara geldiğinizde hiç bir şey için yeteri kadar vaktiniz olmayacak. Zamanınızı kültürsüz anne babanız ve işe yaramaz arkadaşlarınızla geçirmek yerine kitap okuyun, televizyondan uzak durun, eğitim setleriyle haşır neşir olun ve çözemediğiniz problemleri problem olarak zihninizde tutmak yerine gücünüz olduğunda değiştireceğiniz kurallar olarak kabullenin. İyi geceler.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Hayat amansız bir şekilde her cepheden savaş açmış durumda. Ancak bu hayat biraz alçak. Toplamışım ordumu, karşımda düşman askeri yok. Ammavelakun hayat denen lalenpe, nasıl ediyor bilmiyorum, her cephede zafer üstüne zafer kazanmakta. Buna sebebiyet veren alçaklık ise naçizhane cephanem olan azim eksikliğidir. Azimsiz savaş sürdürmek çok zor be din kardeşleri. Hayat saldıra dursun, ben azimsizlikten çürüdüm be.. 

Sonra düşünüyorum, bu meret azim nerden bulunur, nasıl ele geçer diye.. Bir bakmışım hayat amansız, burda da kendince görünmez ordularını toplamış bana yegane cephanem azmi vermiyor. Sağdan giriyorum, soldan giriyorum ama o azim denen sünepeyi bulamıyorum. 

Hiç mi yüzümüz gülmüyor ? Tam tersi, hep şen şakrakım. Kocaman kocaman gülüyorum herkeze. İçim kan ağlasada ben gülmeliyim, gülmeliyim ki can düşmanım haline gelmiş hayat zayıf görmesin beni. Kusura kalma hayatım, bana daha çok vurman lazım devirmek için...

PathfindeR00 tarafından 30/Eki/12 01:35 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

hayat mı lan bu bizim yaşadığmız nereye kadar gider böyle hani ne zaman gelicek bu hızır böyle zamanlarda yetişmeyip ne zaman yetişecek aq yoksa o da mı istifa etti off off 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
Toplam Hit: 3181 Toplam Mesaj: 24