Keyloger Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PasaLi
    PasaLi's avatar
    Erkek

arkadaşlar girilen şifreleri site adresleri ile birlikte mail atan bir keyloger varmı keylogeri kendim acacagim pc de o yönden sıkıntı yok varsa böyle birşey önerebilirmisiniz tşkler.

PHP
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Stealer kullan.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PasaLi
    PasaLi's avatar
    Erkek

nedir nerden indiririm bilgi verebilirmisin kardeşim

PHP
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ardamax kullan stealer niye kullansın adam kendi pcsinde kullanacakmış

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PasaLi
    PasaLi's avatar
    Erkek

yok kendi pc de değil başkasının ama ben oturup tıklıcam böle basit email e atan bi keyloger lazım bi kaç kişinin bilgisayarina atıcam birde yakalanmaması lazım tabi virüs programlarına

PHP
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Tamam işte. Stealer ve crypter kullanman lazım.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PasaLi
    PasaLi's avatar
    Erkek

hacı o programlar yok bende nasil edinebilirim ? yardimci olurmusun varsa sende

PHP
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BASKAN1
    BASKAN1's avatar
    Erkek

okdar konulara baktım bu keyloger işinde kimse yardımcı olmamış program vermemiş ve bu programı nerden temin edeceğini cyrpter ile nasıl gizleyeceğini ufakta olsa anlatmamış bende çok merak ediyorum. güzel konu takipteyim

SENELERCE TIP EĞİTİMİ ALMIŞ DENEYİMLİ BİR HEMŞİRE DAHİ; SON DERECE UYGUN VE AYDINLIK KOŞULLARDA HASTADAN KAN ALIRKEN ZAMAN ZAMAN DAMARI BULAMAZKEN; GECENİN ZİFİRİ KARANLIĞINDA, ATARDAMARLA TOPLARDAMARI BİRBİRİNDEN AYIRAN, İĞNESİNİ BATIRMADAN ÖNCE LOKAL ANESTEZİ YAPAN, KANIN HAVAYLA TEMAS ETTİĞİNDE KURUYACAĞINI BİLDİĞİ İÇİN ÇEKMEDEN ÖNCE KANIN PIHTILAŞMAŞINI ÖNLEYECEK SERUMU DAMAR İÇİNE ZERKEDEN SİVRİSİNEK BUNU KENDİ İLMİ İLE Mİ YAPMAKTADIR?EĞER KENDİ İLMİ İLE İSE, BU İLMİ NEREDE TAHSİL ETMİŞTİR?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PasaLi
    PasaLi's avatar
    Erkek

arkadaşlar illa elinde olan vardır bu iki program paylaşıp anlatım yapabilirse çok makbule geçer :( 

PHP
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Tamam işte. Stealer ve crypter kullanman lazım.

Stealer pc'deki kayıtlı passları alır , anlık log almak istiyorsan keylogger veya rat kullanabilirsin.

Ignorance is bliss.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 4438 Toplam Mesaj: 24