Keylogera İhtiyacım Var..
-
Arkadaşlar keylogera ihtiyacım var. Nasıl kullanılır nerden indirilir ? Antivirüse yakalanmayan bir keyloger nerden temin edebilirim ?
( edit // @8mm ) -
googldan keylogger diye arat.iki tane "g"ile
-
Yav arkadaş bana antivirüse yakalnmayan bi tane lazım, var mı sende ?
-
Çömez alımı kötü mu oldu acaba...
-
Ben çömez felan deilim. Her yeni üyelik alan otomatik çömez oluyo amk. bilen yoqmu hiç antivire yakalanmayan bi keyloger.. koca sitede 1 kişi bile bilmio mu yaw ? çok lazım
-
http://www.tamindir.com/yukle.asp?id=6086&aciklama=ok
şu konuyuda düzgün açın -
Keyloggerlerin çoğu yakalanmaz (yakalanmayanlar lisanslıdır) bazıları yakalanır (perfect keylogger) istersen linki veririm ama bilgisayarına trojan yerlestiriyo! ve çok zor siliniyo!
-
o verdiğin linkteki keylogeri indirdim setapı yükledim ben. programa tıklıom bi şey yapmıo yaw ne iş ?
-
tmm kardeş süpersinde ben bunu nasıl kullanıcam birisine setap dosyasını mı atıcam bana nasıl haber vericek program ?
-
kardeş senin yüzünden tüm yeni üyeler karalanıyor bi programı kullanmayı deneneden önce nasıl kullandıgını ögrenmeye çalış. Forumda dökümanlar var. Üşenme onları oku. Kimse başarı merdivenini eli cebinde çıkmamıştır :P
-
eVET. Bazı kişiler diğer çömezleri de rezil ediyor malesef. Bak tahribatda porgramlara bak sc keylogger falan birsürü keylogger var indir işte.
Toplam Hit: 3848 Toplam Mesaj: 30