Keylogger Arıyorum Yardım Lütfen
-
arkadaşlar proagent arıyorum yada mail adresimi koyabileceqim üzerine resim ekleyebileceqim virüs proqramlarına takılmasını istemediqim ve karşıya attıqımda yapılan herşeyi mailime atabilen bir keylogger arıyorum acil lütfen yardımcı olurmusunuz :(
-
hoca proagent forumda verilmişti aratırsan bulursun ama antivirüs programlarına yakalanıyor. turkojan duymadıysan bi araştır derim.
-
hojam saqol da işimi qörürmü ?
-
ByEaqLe bunu yazdı:
-----------------------------hojam saqol da işimi qörürmü ?
-----------------------------denemekte fayda var hoca. ben denemiştim :)
-
denedim hojam yok ya bu arada proagenti innDİrdim mailime atmıyo bilgisi olan warmı ?
-
ByEaqLe bunu yazdı:
-----------------------------denedim hojam yok ya bu arada proagenti innDİrdim mailime atmıyo bilgisi olan warmı ?
-----------------------------hoca aldığım duyumlara göre proagent programında tuzak var. yani bilgiler programı yapan kişiye gidiyor unutma.
-
92. istek.tbt forumda aratırsan bir sürü konu var
-
anladım hojam saqol da bana küçük bilgiler için gerekli saqolun tbt forumda aratıyorum çıkmıyo lütfen yardımcı olurmusunuz
-
yen bir lamer mi doguyo :D şaka bi yana pro agent free yi kapamadı mı yav yoksa benimkinde mi bi sorun var
-
Hala diyor proagent...
Yok abi insanoglu anlamıyor...
Kullan proagent iyidir o...
-
En iyisi Turkojan bulaştır zaten içerisinde keylogger özelliği var onu aktif ettinmiydi herşey elinde olur :)
Toplam Hit: 3891 Toplam Mesaj: 14