Keylogger Belirtisi Mİ?
-
Arkadaşlar son bir iki haftadır özellikle twiter yasaklarından beri klavye ile ekran arasından 4-5 sn geceikme oluyor.. bu keylogger belirtisi mi.. bu iki satırı 5 dakikada yazdım..
-
Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum donalımsal sorundur ?
İşlemci ısısı nasıl ? -
ltcelik bunu yazdı
Arkadaşlar son bir iki haftadır özellikle twiter yasaklarından beri klavye ile ekran arasından 4-5 sn geceikme oluyor.. bu keylogger belirtisi mi.. bu iki satırı 5 dakikada yazdım..
bende de bi ara facebookta oldu ama kapatıp acılınca duzeldi,
-
ısıyı bilmiyom da hiç bişe yapmadığı halde cpu kullanım %70lerde geziyor
-
hemen combofix ile bir tarat sildiği dosya ve klasörler varsa buraya yapıştır hocam.
ondan sonrası için yardım gelecektir şimdilik combofix baksın ne var ne yok.
-
ltcelik bunu yazdı
ısıyı bilmiyom da hiç bişe yapmadığı halde cpu kullanım %70lerde geziyor
hocam gorev yoneticisinden islemciyi ne kullaniyor bir baksana? eger dllhost kullaniyor ise masa ustunde video dosyasi varsa onlari baska bir klasore at, thumb view gostermek icin kasabiliyor makinayi.
-
Bi bluetooth driveri vardı onu kaldırdım düzeldi sanki..
Yarın bi taratıcam
-
klavye kablosuz mu ?
-
VBDream bunu yazdı
klavye kablosuz mu ?
Kılavye kablosuz da onalan pek alakası yok yeni çünkü .... bi tane USB bluttut dongıl ım var bi türlü driverlerı yükleyemiyor bende bikaç deişik BT driveri kurmuştum sanırm ondna yapıyor..
-
ltcelik bunu yazdıVBDream bunu yazdı
klavye kablosuz mu ?
Kılavye kablosuz da onalan pek alakası yok yeni çünkü .... bi tane USB bluttut dongıl ım var bi türlü driverlerı yükleyemiyor bende bikaç deişik BT driveri kurmuştum sanırm ondna yapıyor..
klavye kablosuzsa ve sorunun düzelmediyse çekmiyor olabilir alıcıyı kasanın öntarafındaki usb lere takmayı dene ve pillerinin klavyen için yeterli akımı verdiğinden emin ol duracell vb gibi kaliteli ve yeni pil kullan. ama genellikle bu sorun bilgisayarının geç cevap vermesinden kaynaklanıyor. sistem kaynaklarının nasıl kullanıldığınıda gözden geçirmeyi deneyebilirsin.
caagroup tarafından 07/Nis/14 06:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Yakın zamanda kurup kaldırdığın programların kalıntılarına bak. Bir .dll dosyası zorluyor olabilir.