Keylogger Herhalde ( Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    thecoltfire bunu yazdı:
    -----------------------------

OnlyDeath bunu yazdı:
    valla hocam spyware terminator + kaspersky kullanıom hiç bi sorun yanlış deilsem key felan bulaştığında C ye girio depfreze koy C ye bişi kaydedersen Dye atarsın yada Her 2sinide depfreze kur en rahatı ondan sonra pc taş gibi olur
    Deep freze firewalmı bildiğim kadarıyla baya karışık bi program türkçe  dil deşteği varmıdır bu programIn?

yaf depfreze heç karışık deil pc ye ne yüklersen  yükle resetten sonra eski haline gelio kullanımı bebe işi alt+ctrl+shift+f6 yapın şifre girion ondan sonra 3tercih var en üstteki depfreze yi aktif edio en alttaki depfreze kapatıo ortadaki ise 1resette kaptıo progrmı işini görüon tekrar reset atınca aktıf oluo bu kdr basit eğer singleplayer oyun oynamıyosn yada sık sık dosy indirmiosan kullan bence

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    OnlyDeath bunu yazdı:
    thecoltfire bunu yazdı:

OnlyDeath bunu yazdı:
    valla hocam spyware terminator + kaspersky kullanıom hiç bi sorun yanlış deilsem key felan bulaştığında C ye girio depfreze koy C ye bişi kaydedersen Dye atarsın yada Her 2sinide depfreze kur en rahatı ondan sonra pc taş gibi olur
    Deep freze firewalmı bildiğim kadarıyla baya karışık bi program türkçe  dil deşteği varmıdır bu programIn?

yaf depfreze heç karışık deil pc ye ne yüklersen  yükle resetten sonra eski haline gelio kullanımı bebe işi alt+ctrl+shift+f6 yapın şifre girion ondan sonra 3tercih var en üstteki depfreze yi aktif edio en alttaki depfreze kapatıo ortadaki ise 1resette kaptıo progrmı işini görüon tekrar reset atınca aktıf oluo bu kdr basit eğer singleplayer oyun oynamıyosn yada sık sık dosy indirmiosan kullan bence
    Online oyun oynuyorum  bişey olurmu ?

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    eğer Ko gibi launcherli ise sorun çıkmaz yeni pach geldiğinde kaldırır yüklersin sonra tekrar kurrsın bunu n için ortadaki secenek işini görür

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Hoca zemana antiloggeri yükle bak bakalım bir hareket var mı?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    hoca pc de sorun yok ne kafaya takıyon onu anlamadım ben.. pc nin ismi o zaten..

al benim pc den bi ss veriyim mesela..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
Toplam Hit: 3420 Toplam Mesaj: 16