Keylogger Herhalde ( Yardım )
-
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------OnlyDeath bunu yazdı:
-----------------------------
valla hocam spyware terminator + kaspersky kullanıom hiç bi sorun yanlış deilsem key felan bulaştığında C ye girio depfreze koy C ye bişi kaydedersen Dye atarsın yada Her 2sinide depfreze kur en rahatı ondan sonra pc taş gibi olur
Deep freze firewalmı bildiğim kadarıyla baya karışık bi program türkçe dil deşteği varmıdır bu programIn?
yaf depfreze heç karışık deil pc ye ne yüklersen yükle resetten sonra eski haline gelio kullanımı bebe işi alt+ctrl+shift+f6 yapın şifre girion ondan sonra 3tercih var en üstteki depfreze yi aktif edio en alttaki depfreze kapatıo ortadaki ise 1resette kaptıo progrmı işini görüon tekrar reset atınca aktıf oluo bu kdr basit eğer singleplayer oyun oynamıyosn yada sık sık dosy indirmiosan kullan bence -
OnlyDeath bunu yazdı:
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------OnlyDeath bunu yazdı:
valla hocam spyware terminator + kaspersky kullanıom hiç bi sorun yanlış deilsem key felan bulaştığında C ye girio depfreze koy C ye bişi kaydedersen Dye atarsın yada Her 2sinide depfreze kur en rahatı ondan sonra pc taş gibi olur
Deep freze firewalmı bildiğim kadarıyla baya karışık bi program türkçe dil deşteği varmıdır bu programIn?
yaf depfreze heç karışık deil pc ye ne yüklersen yükle resetten sonra eski haline gelio kullanımı bebe işi alt+ctrl+shift+f6 yapın şifre girion ondan sonra 3tercih var en üstteki depfreze yi aktif edio en alttaki depfreze kapatıo ortadaki ise 1resette kaptıo progrmı işini görüon tekrar reset atınca aktıf oluo bu kdr basit eğer singleplayer oyun oynamıyosn yada sık sık dosy indirmiosan kullan bence
Online oyun oynuyorum bişey olurmu ? -
eğer Ko gibi launcherli ise sorun çıkmaz yeni pach geldiğinde kaldırır yüklersin sonra tekrar kurrsın bunu n için ortadaki secenek işini görür
-
Hoca zemana antiloggeri yükle bak bakalım bir hareket var mı?
-
hoca pc de sorun yok ne kafaya takıyon onu anlamadım ben.. pc nin ismi o zaten..
al benim pc den bi ss veriyim mesela..