Keyscrambler Premium 2.7.0.0 Full
-
Maldonado bunu yazdı:
-----------------------------
Rar içindeki dll dosyası 2.6.0.0 ama 2.7.0.0 sürümünü full yapıyor ..
-----------------------------neyse hocam demekki ben bi hata yaptım kurarken. uzun zamandır arıodum saten 2.7 sürümünü. en azından şu anda yeni sürüm uyarısı vermio artık. ellerine saglık saolasın.
-
vovinion bunu yazdı:
-----------------------------Maldonado bunu yazdı:
Rar içindeki dll dosyası 2.6.0.0 ama 2.7.0.0 sürümünü full yapıyor ..
-----------------------------neyse hocam demekki ben bi hata yaptım kurarken. uzun zamandır arıodum saten 2.7 sürümünü. en azından şu anda yeni sürüm uyarısı vermio artık. ellerine saglık saolasın.
-----------------------------Yukardaki uygulamaları yaparsan %100 full olucaktır. Bir yerde yanlış yapmş olmalısın..
-
süper bir program bu ellerine sağlık nod32 ile çakışırmı acaba şuana kadar bişi olmadı ama? birde bunun premiumu ne zamana kadar geçerli sürelimi acep
-
bu sadece klavyeden girilen verileri şifreler,
keyloggerlardan tam koruma için, gördüğüm en mükemmel anti-keylogger şudur.
-
kurdum güzel bir program eyvallah
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------süper bir program bu ellerine sağlık nod32 ile çakışırmı acaba şuana kadar bişi olmadı ama? birde bunun premiumu ne zamana kadar geçerli sürelimi acep
-----------------------------Herhangi bir süresi yok ..
-
nolanded bunu yazdı:
PrivacyKeyboard - Professional spyware remover
----------------------------Eger elinde dediğin programın full sürümü varsa paylaşta bizde bakalım nasıl bişi olduguna..
-
çizik atayım
-
ainen kardeş full lazım bize :)
-
Maldonado bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
PrivacyKeyboard - Professional spyware remover
----------------------------Eger elinde dediğin programın full sürümü varsa paylaşta bizde bakalım nasıl bişi olduguna..
-----------------------------hocam işte problem de orada, 10 gün kullanımlık veriyo galiba full olarak, cracki yok sanırım...
ama şunu diyebilirim ki, sonuç mükemmel, yani piyasadaki hiçbir keyloggerı geçtim trojanları bile engelliyo avlardan kaçsa bile çünkü adamlar onların çalışma mantığını engellemişler...