folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kıbrıs İçin Yeni Bir Adım

Kıbrıs İçin Yeni Bir Adım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

UploaDeR bunu yazdı:
    -----------------------------

KKTC nin ayrı bir devlet değil türkiye topraklarına katılmasıdır , kıbrısa gittim gördüm göreceğimi hiç bir rumbozması (kıbrıslı türkler) T.C vatandaşlarını sevmiyor
    -----------------------------

Gitmis gormus beyefendi, hepsini tanimis, rumbozmasi deme curretide var hepimize. Saol.

O anlattiklarini cok guzel anlatmissin, ingiliz yonetiyor, istedigi aliyor falan,filan, aferim guzel. ikinci dunya savasindan beri bu boyle onuda biliyorsundur.

Ama simdi soyleyeceklerimi, daha yasin kucuk anlamayacaksin...

Sence hic dusundun mu neden acaba yonetiliyoruz?

Ben sana soyliyim,

hatta sen madem bana ve benim hayatim boyunca tanidigim cogu insana, anama, babama, bakkalima cakkalima (kibrisli turk) rumbozmasi diyecek kadar curretlisin tahribat.com gibi bir ortamda.

Bende sana birazda o dilden cevap vereyim...

Bunun bir tek sebebi, bazi mentalitede insanlarin (belkide sizin gibi) koca Turkiye Cumhuriyeti'ni bir koyun surusune cevirmesindendir. Bu adamlar, Turkiyede adam gibi is yapan adami alir, al asagi eder, elestirir, ise yarayan bir parcasini birakmaz, adamin sevkini kirarsiniz. Siz, hic bir ise yaramadan sadece konusmasini bilirsiniz, Turkiyede 15 tane adam varsa bir ortamda, sizin gibi 1 tane bile olsa, o 15 tane adam artik hayir etmez hale gelir. Tek yaptiginiz hani bizim bayragmiz, hani bizim turbanimiz, hani bizim Ataturkumuz, hani bizim danslarimiz, nerede o eski ramazanlar deyip, her durumda gericilik yapacak sacma sapan bir konu bulup onun ustunde diretmektir.

Insan uretmiyor,tuketiyor bu toplum... Bunun sonunda ortaya cikan toplum bence gudulmeyi bekleyen bir toplum oluyor.

Ki bu koyun surusu moduna gecmekte hayatimda gordugum en aptal sistem olan OSS sisteminin cok buyuk etkisi var, gay barda sarkici olmasi gereken adamlar tip mezunu, tip mezunu olmasi gereken adamlar piyanist santor oluyor bu memlekette...

Ha iste bu yuzden, bence KKTC sorunun anlamaya bile ugrasmayin derim, siz anlamis cozmussunuz.

bide

Massallah!

derim...

Baskada bisey yazmam. Anlayan anladi.

bilgilendirici not:

KKTC yi halada daha turkiyenin,yunanistanin,AB nin sorunu olarak gorenler...yada kibristaki turkun bu konuda bir soz hakki oldugunu dusunenler. sacmaliyorsunuz haberiniz olsun... Turkiyeyi 1974 yesil hatta durduran kim ? Ortadoguyu karistiran kim? R.R. Denktas (hani o kadar biliyorusunz madem) daha 2 hafta once 1980 doneminde CIA den tehdit aldigini acikladi. Ingiliz uslerinin konumu rum tarafinda belliyken, ABD nin besparmaklarda santralini kurdugu halk arasinda coktan beri konusuluyor. Israil'den sirketler son 2-3 senedir KKTC topraklarina (uluslar arasi anlasmalara gore illegal olmasina ragmen) deli gibi yatirimlar yaparken... Siz daha UBP mi geldi CTP mi geldi, kim rumu seviyor, kim turku seviyor diye dusunuyorsunuz. Rus cumhur baskani PUTIN neden gidip rum tarafi cumhurbaskani HRISTOFYAS ile el sikisip, fuze anlasmasi yapiyor? Girin U.S. Insanhaklari sitesine CYPRUS bolumunu acin, turk tarafindaki kerhanadeki karilarin nerden geldigine kadar bilen U.S.A. (yazan bilgilerin dogruluguna inanamazsiniz). Bunlari Turkiye bile bilmezken... Avrupa birligi kibrisli turklere "Turkish Cypriot Community" adi altinda krediler verirken... Ben bazi seylerin benim tarafimdan anlatilmasi deil, sizlerin artik anlamasi taraftariyim, yoksa tahribatta devamli rum bozmasi yada gavur diye adlandirilmaya alistim. Tek diyecegim, eger on yargilariniz varsa lutfen kibrisa gelmeyin, gelipde 3 ay bile gecirip burda yasadiysaniz donupte hakaret etmeyin. Insanliktan cikmis, ayip etmis oluyorsunuz.

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

lemar guzel yazmissin eline saglik,

-

Turkiye de cumhurbaskani icin devletin ana karayollari kapatiliyor sebep ? dugune gec kaldigi icin

Kuzey Kibris Turk Cumhuriyeti Cumhurbaskani protestoya dayanamayip ucaktan iniyor niye ? ucaga bilmem kac dakika gec geldigi icin bekleyenlerin protestosu yuzunden.

iki resim arasindaki fark iki ulke arasindaki ANLAYIS farkini eminim  ortaya koyuyordur.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocalar konu zırtlamış bende ekleme yapayım 1 sene geçti aradan...Genel olarak değerlendirme ;

Kıbrısı seviyorum hangi konuda ??? 

Kurallara uyum var, Türkiye ve avrupa arsında bir ülke yani Türkiye dende avrupadan da aldıkları var.Tek sorunları devletlerinin tanınmaması.Bağımsız olsa burası daha güzelleşeceğini düşünüyorum...

Kıbrıslıları seviyorum.Türk insanlarını sevmiyorlar mı  neden düşündünüz mü hiç ?

Taksicileirn bir çoğu önceden hapse girmiş adamlar.Harekattan sonra burdalar.Zamanında adamlar çok rahatlarmış.Hırsızlık şu bu yok.Sonradan işin cıvığı çıkmış..Karı kıza sarkma falan yokken onlar olmuş.

Geçen sene benim arkadaşlar kıbrıslılara laf atmışlar.Kafalar güzzel.Elemanlar tamam kardeş yok birşey demiş.

Eskişehirde öğrenci ban alaf atacak ?? Sıkar.Kimin memleketinde kime laf atıyorsun ? Ama elemanlar allahtan birşey yapmamış.Telefonla kaç kişi gelirdi kim bilir.

İşte bunlar var.Adamlar Türkiye yi seviyor.Şöyle düşünün ;

Siz kürtleri sevmiyorsunuz neden ? çünkü pkk diyorsunuz bilmem ne diyorsunuz.Kardeşim Türkler almannyaya gidiyor kro kro herifler, Türkiye nin adını kirletiyorlar.Görgüsüz, cahil, saçma herifler ( hepsi için demiyorum ama çoğu ) buraya gelmişler düzeni değiştirmişler.

Durum bu.kimse gocunmasın bundan..Ben kıbrıslılarla takılıyorum, muhabbetim var, onların haklı oldukları konular var.Bizimde haklı olduğumuz yerler var.Fakat bırak azerbeycanı daha kıbrısı elimizde tutamıyrouz, dost, müttefik olup kollayamıyoruz.

Türkiye kaç ülkeye baskı yaptı ?? Kaç ülke kıbrısı tanıyor.Bildiğim kadarıyla azerbeycan bile tanımıyor.

Heyyyyyy yavrum heyyyyy

Toplam Hit: 2657 Toplam Mesaj: 14