Kıbrıs Vatandaşı Olup Avrupa Birliğine Girmek
-
NoktaliVirgul bunu yazdıizzmarit bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
bizim dedeler yunaninstandan göçmüş mübadele zamanında. bunu nasıl ispatlayıp vatandaşlık alırım yunanistandan?
Benzer sekilde bulgaristana basvurduk biz bir gelisme olursa yazarim
hangi bilgi ve belgelerle başvurdun peki?
bende toparlayıp öyle bir başvuru yapayımHocam valla tam ne verdik ne ettik bilmiyorum, ayni @Absolut 'un dedigi gibi hukukcuyla calisinca isler rahat ilerliyor, benim de babam hukukcu, direkt o hallediyor. Once onun almasi lazim zaten (baglantili tarafta hayatta olan en yasli kisi basvuracak), o aldiktan sonra ben basvurunca bana kan bagindan gelecek. Yani mesela diyelim babanin tarafindan baginiz var, babanin babasi hayattaysa once o basvuracak, o alinca baban alacak, en son sen. Evrak ne toplamis sorup sana donus yapayim.
Edit. Sanirim eszamanli da basvurabiliyorduk da ben gidememis miydim oyle bir seydi, ama sundan net eminim: benim durumumda mesela babam hayatta oldugu icin tek basima ben geldim diye basvuramiyorum o da muhakkak basvuracak.
izzmarit tarafından 31/Tem/18 17:56 tarihinde düzenlenmiştir -
akıl sahibi kim varsa siktir olup gitme derdinde ülkeden ki gerçi akıl sahibi olmayanlarda bir şekil bir yerlere kaçıyor ülkenin içinde kalan kişiler siyasi ve siyasetten faydası olan kalıyor
not: varsa tavsiye ülkeden kaçıp bir yerlere yerleşme hakkında pmden bilgilendirebilirse sevinirim -
rakkoc bunu yazdı
selamlar dostum savas oncesi kibris da yaşayan (buralıların deyimi ile ada vatandaşı) birisi ile evlenirsen ancak buranın vatandaşı olabiliyorsun (Yani ab haklarina sahip ada vatandasliği, suan kktc de yaşıyorum) yunan dan vatandaşlık almak veya gurcu den vatandaşlık almak daha kolay ab hakları aynen var. bn kktc vatandaslığına da baş burdum iş ile alakalı. ama avantajı oturma izni almamak oluyor sadece
Edit : belirtmeler.
kaç zamandır şirketi serbest liman bölgesine taşımak istiyorum, varmı güvenebileceğimiz biri ? şu 100k$ teminat muhabbetini bankalar ile müşavirler aralarında halledebiliyormuş, doğru mu hocam ?
-
Genki bunu yazdırakkoc bunu yazdı
selamlar dostum savas oncesi kibris da yaşayan (buralıların deyimi ile ada vatandaşı) birisi ile evlenirsen ancak buranın vatandaşı olabiliyorsun (Yani ab haklarina sahip ada vatandasliği, suan kktc de yaşıyorum) yunan dan vatandaşlık almak veya gurcu den vatandaşlık almak daha kolay ab hakları aynen var. bn kktc vatandaslığına da baş burdum iş ile alakalı. ama avantajı oturma izni almamak oluyor sadece
Edit : belirtmeler.
kaç zamandır şirketi serbest liman bölgesine taşımak istiyorum, varmı güvenebileceğimiz biri ? şu 100k$ teminat muhabbetini bankalar ile müşavirler aralarında halledebiliyormuş, doğru mu hocam ?
ben serbest bolgede değilim o yuzden bilgim yok dostum. turkiyede satışını yaptığımız ve artık piyasanın doyuma ulaştığı yazılımları burada daha kullanmıyprlar hemen yeni pazar diye getirip koyabiliyorsun yasal mevzuatlara gore bir iki aylık geliştirme ile işini çözüyorsun.