Kıbrıs Ve Yaşam

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

    Urla'ya da bir bak, düşün. Sanat sokağını araştır. Yenge için çok güzel yerler.

    Bok var urlada

    Neden ? İrmik hanım yeter be ! :) haziranda oradayım Hocam, bir çay içeriz.

    Gel cayin kralini iceriz mudur sknti yok ta .cideen.birsey yok be abi urlada. isin sehir merkezinde olsa.gitmek gelmek zulum araba ile sabah ise git gel.zor.is toplu tasima sart metro ozellikle


    Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

    Kibrista bir sirketim var suanda ben de taşınma hazırlıkları yapiyorum, Temmuz ayında taşınıcağım diye plan yaptim. Tabi ki bir ayağımız istanbulda olmaya devam edecek ister istemez.

    Ben de.sirket acmayi dusundum arastirdim.ileride insallah fakat su kdvmevzulari sknti oldu.ama zaten sen kibris degil.istdigin ulkeye gecebilirsin hocam vatandaslik mevzusunda avrupaya gecsen daha iyi degil mi estonya filan


    Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    hocam kuzenim kıbrısta gaü de okurken 1.5ay kıbrısta kaldım ama çok gezdim çok dolaştım sana gördüklerimi söyleyeyim

    pahalı mevzusu doğru alkol sigara otomobil ucuz fakat yeme içme pahali fakat bu kişiden kişiye değişir birşeyden kısıp kendine para ayırabilirsin ancak kısamayacağin birşey vwr oda emlak , tüm kiralar sterlin ve sen tl kazanıyor olacaksın 

    kıbrısta maaşlar tr ye göre daha yüksek olmasına rağmen giderlerde ona göre çünkü sebze ithal et ithal su ithal ( az sayıda yerli olanların da tadı kötü )

    kktc ye yerleşenlerin bir kısmı zamanında askerliğini kıbrısta yapmış sonra da türkçe kouşulan TL geçen ama yapancı bir memleket olduğundan orada çalışmaya başlamış kişişer kimisi berber olmuş kimisi market açmış zengin olamamış ama günü kurtarmış

    hayatına katacaği artı ve eksileri sayarsak kktc tanınmayan bir ülke olduğundan bir çok ürün mal yada yiyecek direkt markasından gelmiyor yani pizza hot dominos mcdonalds burgerking yok ama burgerking in adı başka menüsü aynı olan var fakat rum kesiminde bu yukarıdakilerin hepsi var. 

    eğer turizm işi yapar iyi bir yere kapak atar ve bütçeni zorlamazsan iyi para kapabilirsin

    5 ay otelde çalışarak kuzenim bmw araba almıştı e30 kasa fakat dönüşte satmıştı

    yaşam hayat olayına gelince evet daha özgür bir ülke burası gibi değil sürekli turistik bir sahil kasabasında yaşar gibisin ama istanbula izmire alışan insanlar için biraz sıkıcı gelebilir 

     

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gortaburun
    gortaburun's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2016
    Erkek

    Yılmazköy-Lefkoşada yaptım askerliğimi. 

    Açıkcası iş adamı değilsen, İlgiltereyle ticari bağların yoksa hayat zor. Burdan bile zor. Hayat sadece sigara-alkol-arabadan ibaret gibi. 

    Kivinin kilosu 17 TL olurmu ya. Ambargo mahfediyor. Kıbrısta 4 ay 18 gün için 4000 TL para ayırtmıştım ama anca yetti. Yemeklerin berbat olması sürekli kantine ve dışardan pide-gözleme cinsi şeyler söylemeye sevk ediyordu. Ulaşım pahalı. Saat 6dan sonra araç yok. Hoş sivil olsan araç alırsın bu sorun olmaz gerçide neyse.

    Kıbrısta yemek kültürü diye birşey yok. Adam gibi mekan yok. (Magusaya hiç gitmedim oralar daha güzel diyorlar dolayısıyla bu dediğim tam doğru olmayabilir ama Girne-Lefkoşa çöp)

    Tavsiye etmem hocam. Gidilir gezilir artık alkolmü alırsın iPhone mi bilemem birşeyler ucuzdan alınır gelinir. 

     

     

     

Toplam Hit: 2073 Toplam Mesaj: 15
kaçıyoruz