Kıbrısa Gidiş Yaş Sorunu
-
arkadaşlar 28.10.1994 doğumluyum 28 ocakta kıbrısa tek başıma gitmek istiyorum yani ailemin haberi olacak 17'i doldurup 18 den gün alıyorum tek başıma giriş çıkış yapabilir miyim?
-
notere gitceksiniz annen yada babandan imza alıp bi kağıt vercekler onu havaalanında check in yaptığın sırada görevliye gösterip uçağa bineceksin
edit: noterden alıncak belge ''muvafakatname''
-
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------
notere gitceksiniz annen yada babandan imza alıp bi kağıt vercekler onu havaalanında check in yaptığın sırada görevliye gösterip uçağa bineceksin
-----------------------------polise göstermeyecek miyim peki izin kağıdın?
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------polise göstermeyecek miyim peki izin kağıdın?
-----------------------------bu durumu bende yaşadım yaklaşık 5 yada 6 yıl oluyor check in işlemini yapana gösterdim diye hatırlıyorum. polis sorarsa onada gösterirsin o noter kağıdı olduktan sonra bişiy olmaz
-
hocam sendeki sorun ne anlamadım ancak bende gecen sene yanlız almanyaya gittim bir problem olmadı ama hususi pasaport vardı
-
kağıtsız gidemez miyim?
-
BauerAir bunu yazdı:
hocam sendeki sorun ne anlamadım ancak bende gecen sene yanlız almanyaya gittim bir problem olmadı ama hususi pasaport vardı
-----------------------------ya ben kimlik giriş çıkış yapacağım yeşil pasaportum var normalde fakat süresi bitik yenide almak istemiyorum sadece kıbrısa gidip geliyorm çünkü
-
ben de senın gibi yaş sorunu yaşamıştım, babamla gitmiştim ama anneminde gelmesini istemişlerdi. annem gelip imza atmıştı öyle bırakmışlardı. ey gidi günler :))
-
annen nereye gelmişti hocam hava alanına mı yoksa noterden kağıt için mi? anne baba şart mı yoksa baba ya da anne yeterli mi ?
-
rusyaya gitmiştim 17 yasinda kimse kagıt magıt sormadi ama sürekli değişiyor prosedür arastir derim.
-
Hava alanında dış hatlara geldi memur bi kaç evrak imzalattı sonra uçabildim.