Kıbrıs‘Dan Selamlar
-
nasil gidiyor badkan sen nisanda teskere aliyorsunn degilmi
-
Pazartesi Girne deyim yakın bir yerdeysen pm ile askerlik yaptığın yerin bilgilerini at uğrayabilirim belki
;)
-
WildWamqire bunu yazdıFree_Mans bunu yazdıCesnist bunu yazdıMr_Dark bunu yazdı
Bana senden bi şişe jameson hediye gelir artık :F
ayıbsın hocam ;) deli ucuz zaten su yerine tuborg gold içiyoz :P
destekli salla hocam :)
yok be hocam içki adına herşey ucuz 5 yıldır burdayım çoğunu denedim sürekli içmedim ama :D
ben içki için demedim asker adam su yerine tuborgu nerde bulmuşta içiyor. ha bulurda yakalanma riski falan abartmış yani. içki ucuz ama sudan ucuz olup şarıl şarıl akmıyor yani :)
-
hacı karıya kıza gitmeyin askeri sevmezler dünyanın parasını kitlemeye çalışırlar tefeci gibiler şerefizer dikkat edin.
-
bi bok yok gelmeyin beyler uzun süreli olarak :D Gelirseniz de az gelin 5 günlük filan 20 günden sonrası bünyeye yaramıyor,eğer sosyal biriyseniz :D
-
zalimadam bunu yazdı
hacı karıya kıza gitmeyin askeri sevmezler dünyanın parasını kitlemeye çalışırlar tefeci gibiler şerefizer dikkat edin.
Yok be hacı parayı standart fiyatları
WildWamqire tarafından 11/Ara/14 06:10 tarihinde düzenlenmiştir -
TorNaVida bunu yazdı
Hocam su absente nin fiyatini ogrenirmisin. Sanirim alkol oran dereceleri var bununda en yuksek alkol oraninin fiyatini bi ogrenebilersen almak istiyorim :)
Hocam gec dondum kusura bakma, girnede baktim 52 den basliyor 67 tl ye kadar var
-
Cesnist bunu yazdıTorNaVida bunu yazdı
Hocam su absente nin fiyatini ogrenirmisin. Sanirim alkol oran dereceleri var bununda en yuksek alkol oraninin fiyatini bi ogrenebilersen almak istiyorim :)
Hocam gec dondum kusura bakma, girnede baktim 52 den basliyor 67 tl ye kadar var
Cesno 60 tl vereyim bitane absente getir:)
Hayirli teskereler kardesim, birsey e ihtiyacin olursa pm atman yeterli.
-
Cesnist bunu yazdıTorNaVida bunu yazdı
Magusa da 44 45 e de var kampanya zamani su aralar
-
Girnedeyim hocam bişey lazım olursa haber et.