folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıbrıslı Müridler

Kıbrıslı Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    burada kimler kıbrıstan takılıyo, veya kıbrıstan giren varmı ? biri bana lefke üniversitesi hakkında bilgi verebilirmi :) yani okuma için nasıl bi okul vs. filan işte

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    kardeş sakın bu hataya düşme hayatının en büyük hatasını yapmıs olursun.. :S lefke üniversitesi cehennemden beter bi yer amk kardeşim dediğim adam 1 sene okudu bıraktı geldi lanet ediyor oraya yapmıslar dağın ortasına bi okul amk bi sik yok market bilmem kac km uzak vs hayat yok 0 ötesi bi yer okul 6 milyar dısarda harcıosun 10 milyar amk ne para dayanır oraya ne beden su yok bişi yok berbat ötesi bi yer..sakın resimlerine bakıpta kanma bi bina yapmıslar sanırsın apartman amk anlatılamıo bile amk berbatlığı oranın :S ankara başkent üniye git aynı para daha güzel yaşarsın lefkede hayatın s.kilir..

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

yok lan paralı düşünmüyom zaten :) " yönetim bilişim sistemleri "  burslu olarak düşünüyorum da onun için şey ettiydim :)

bazı yorumlar okudum da, ne bilem iyi gibi geldiydi, işte lig tv, kablosuz int. gibisinden şeyler olduğu iyi olduğuna dair yazılar okumuştum ): 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

yakın doğuyu bılırım. iyi okul sanırm :D abim orda.

yanlız gıderken bi daha düşün . yazın sıcaktan kavrulursun kışın hayat olmaz.

iraden yoksa kumarda hayatını kaybedersın.

kiralarda yüksek sayılır. gezip tozucak yer lefkosada sadece dereboyunda var.başka yer yok gezıcek.starbucks mcdonalds falan bekleme hiçbiri yok

bunun dışında baharda girneye gidersin girne daha güzeldir bi bakıma.

sular tuzludur.suya alışman zaman alır.hatta berbattır.insan banyo yapmak istemiyo.

yazın tozludur hava.her sabah boğazın kuruyarak kalkarsın için yanar soğuksudan başka bişey çare olmaz. 

bi güzelliği betting vardır galaxibetting nicosibetting falan. oranları iddaya göre cok yuksek tek mac yapıon falan :D illaki ttrursun.

yanında fazla paran olmasın. kumarda gider.

hayat pahalıdır türkiyeliye göre.

ama içkiler bi harika cok ucuz 17 mılyon absolut :D

aklıma bu kadar şey geldi . bişey merak edersen sorda belki cvp verebilirim 

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

yok lan paralı düşünmüyom zaten :) " yönetim bilişim sistemleri "  burslu olarak düşünüyorum da onun için şey ettiydim :)

bazı yorumlar okudum da, ne bilem iyi gibi geldiydi, işte lig tv, kablosuz int. gibisinden şeyler olduğu iyi olduğuna dair yazılar okumuştum ): 

amk! lig tv de vayrılsdamısın hala :D oku adam olmaya bak amk :D ne kıbrısı oku ankarada istanbulda paşalar gibi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:

yok lan paralı düşünmüyom zaten :) " yönetim bilişim sistemleri " burslu olarak düşünüyorum da onun için şey ettiydim :)

amk! lig tv de vayrılsdamısın hala :D oku adam olmaya bak amk :D ne kıbrısı oku ankarada istanbulda paşalar gibi

istanbul, ank , içinde bok gibi puan lasım :| geçen sene laü 319 la almış y.b.s. ne burslu :|

türkiyede bi tek boğaz içinde var o bölüm oda 369 taban , ebesiinin amı gibi bişey.

bu bölüm için tek düşük puan laü :|

yani lefke avrupa üni.  :| 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:

yok lan paralı düşünmüyom zaten :) " yönetim bilişim sistemleri " burslu olarak düşünüyorum da onun için şey ettiydim :)

istanbul, ank , içinde bok gibi puan lasım :| geçen sene laü 319 la almış y.b.s. ne burslu :|

türkiyede bi tek boğaz içinde var o bölüm oda 369 taban , ebesiinin amı gibi bişey.

bu bölüm için tek düşük puan laü :|

yani lefke avrupa üni.  :| 

Abi yalnız istediğin bölüm için harika diyolar:| Bide ışıkda var galiba o bölüm ışığı niye düşünmüyosun?(vardı yanılmıyosam:s)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chnnmts
    chnnmts's avatar
    Erkek
    şöyle diyeyım abımde kıbrısta okudu bıraktı geldı ınanıyorum yalan demez abım (bana benzememiş :)) dediğine göre özel okuduğun için adamlar kalmanı istiyorlar ve bu yolda ellerınden gelenı yapıyorlarmış he yok eşek gıbı çalışırsan hakkını yemezlermiş ama dıyelım geçme notu 70 sende 75 80 lık adamsın tamam o puanı bıraz zor daha zor sorular sorularak 70in altına düşürmeye çalışıyorlamış benden sana tavsıye gıdecegın en son yer kıbrıs olsun çünkü bunlar dışında hem çok uzak gıt gelı zor hem masraflı hem de küçücük yer yazlarda olduğu gıbı degıl yapacak tek aktıvıte bulamazsın .....gerısı sana kalmış
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    kıbrıs en son seçeneğin olsun.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    boşver okuma...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

chnnmts bunu yazdı:
    şöyle diyeyım abımde kıbrısta okudu bıraktı geldı ınanıyorum yalan demez abım (bana benzememiş :)) dediğine göre özel okuduğun için adamlar kalmanı istiyorlar ve bu yolda ellerınden gelenı yapıyorlarmış he yok eşek gıbı çalışırsan hakkını yemezlermiş ama dıyelım geçme notu 70 sende 75 80 lık adamsın tamam o puanı bıraz zor daha zor sorular sorularak 70in altına düşürmeye çalışıyorlamış benden sana tavsıye gıdecegın en son yer kıbrıs olsun çünkü bunlar dışında hem çok uzak gıt gelı zor hem masraflı hem de küçücük yer yazlarda olduğu gıbı degıl yapacak tek aktıvıte bulamazsın .....gerısı sana kalmış

abi lefke de mi okudu abin, ben onu okudum bi yerde, olay şöle lefke aslında devlet üniversitesi, yani bi sahibi yok paralı edvlet diyebiliriz, o yüzden kalsam da kalmasamda biri benden  para kazanamıycak, yani hocalar vs. sonuçta devlet okulu gibi bişeymiş  

lordvader89  sana sadece şunu diyorum

" lordvader89  koyumda turat :| " :D:D:D:D:D

Toplam Hit: 3330 Toplam Mesaj: 22