folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıbrısta Bir Öğrencinin Hayatta Kalabilme Koşulları Aranıyor (İstek ! )

Kıbrısta Bir Öğrencinin Hayatta Kalabilme Koşulları Aranıyor (İstek ! )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

arjen1905 bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok pahalıymış,Hele bide Türksen baya kazık geçiriyorlarmış...

boyle bisey yok.

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

hayır bilgilendiriyorsun ya bizi merak ettim hangi üni diye, ya biraderi göndercem eşek herifin puanı çok iyi değil o yüzden kıbrıs yakın doğu üniversitesini araştırıyorum burslu, bu konu hakkında yardımcı olur musun

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

abi bolum ne olacak bıraderının ben senın yerıne olsam yakın dogudan baska  bı okul secmesını ısterım yanı bı kere cok kalabalık bı okul denklıgı bazen vaar bazen yok oluyo okulda sağ sol olayları cok oluyo ben senın yerıne olsam baska bı okul arastırmanı tavsıye ederım ha suda vardır benım bıraderım karsımaz calısır sureklı hocaların pesını bırakmaz dersen gıtsın buyuk okul kampus  kutuphane ve okul olarak

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Bir yerde okumuştum millet parasızlıktan köpek dövüştürüomuş die  :) yapabilirsinnn :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

dogu akdeniz uni iyidir (bir cok karisiklik oldugu dogrudur ama yinede iyidir, en eskidir)

ama arkadaslarin genelinin dedigi ve benimde ilk mesajimda anlatmaya calistigim gibi... eger kumar oynayacaksan, kopek yarislariyla baslarsin sonra malsan, ve pederde durmadan parayi yolluyosa, ohhh derim anam anam derim...

ha kafan calisiyosa, ailende seni adam gibi takip ediyosa notlarini motlarini, birazda calisacaksan gul gibi gecinirsin (yanliz biraz sicak :)

onemli olan 4 sene sonra ben bu okulu bitirip geri donecem diye gelmek, yok ben bi su kibrisa gideyim bakayim ortamlar nasilmis diye gelirsen... bi suru "cok iyi" arkadasin olma olasiligin var. siz kibris halkindan deilde esas o "cok iyi" arkadaslardan korunun.

yoksa burda mafya, uyusturucu ve kumar var.

onemli olan sen nerdesin?

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

parasızlık mı? :D:D :S omrunde gormedıgın arabalar orda be :D ınsan sayısından fazla araba var asgarı ucret 900 ytl :D ne parasızlıgından bahsedıyon :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

uluslar arası ilişkilerdi hedef yakın doğuda da var bu bölüm. ya okul çok problem değil de burslu gitmesi lazım yoksa ben onun masrafını karşılayamam, neyse yakın doğuyu atladık şimdi oralarda yurt durumu filan nasıl olur biraz araştırdım bi kaç yerden en ucuzu 800 euro civarı sen yurtta mı kalmıştın hı bi de ev kiraları filan nasıl.
    Çok soru soruyorum ama kusura bakma :)

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

yok hocam problem degıl yeterkı murıdın ısı gorulsun :) bence ewe ılk sene cıkmasın cok pahalı sterling uzerınden  kıralar ha ewler esyalı falan ama ben ılk seneden tavsıye etmem okula uzak olacak benım dusuncem ben ılk sene yurtta kaldım hala yurtta kalacam okul yurdu ki ydü nun de kendı yurdu var ama su da var lefkosede bı cok ozel ucuz yurt var ii bi arastırmak lazım okulu yazın eger donus aynı doneme ve lefkosede bı okul olursa kı saten 2 tane var bırı ukü digeride ydü yardımcı olurum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:

parasızlık mı? :D:D :S omrunde gormedıgın arabalar orda be :D ınsan sayısından fazla araba var asgarı ucret 900 ytl :D ne parasızlıgından bahsedıyon :D

Adamlar bizdeki su parasına benzin alıor..Bizdeki petrol parasına su aldıklarını sölemiim..Hayat buraya nazaran daha pahalı..Maddi olarak çok zorluk çekenler var,öğrenciliği sırasında kim 900 lira asgari ücret alıo :DArkadaş 2 sene sonra bıraktı kıbrısı şimdi yeniden tercih yapıor walla..Kıbrısta okumak ayrı bi maharet walla..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

valla hocam nazar degmesın ben calıstım ıt gıbı hem ders hemde ıs allaha sukur para sıkıntısı cekmedım.

Toplam Hit: 6573 Toplam Mesaj: 50