folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıbrısta Nerelerde Gezilir Neler Yapılır ?

Kıbrısta Nerelerde Gezilir Neler Yapılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek

Selam hocalar ilk defa kıbrısa iş için gideceğim için neler almam lazım orada çalıştıktan sonra nerelere gitmeli nereleri gezmeli giden arkadaşlar varsa yada bilgili olanlar görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. bende ona göre hazırlığımı yaparım. yarın akşam yolcuyum hayırlısıyla...

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Hocam ben gitmedim ama gidenlerin tavsiyeleri yanınıza yetecek kadar tek kullanımlık eldiven alın oluyor...:)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek

o neden ? birde 20-25 gün civarı kalacağım

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

mst16 bunu yazdı:
    -----------------------------

o neden ? birde 20-25 gün civarı kalacağım

lazım oluyor herhalde

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kabadayi09 bunu yazdı:

Hocam ben gitmedim ama gidenlerin tavsiyeleri yanınıza yetecek kadar tek kullanımlık eldiven alın oluyor...:)

Prezarvatif al diyor...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:

kabadayi09 bunu yazdı:

Prezarvatif al diyor...

ondan başka neler :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

ben askerlik yaptım. girneye git, dipkarpaza git ve lefkoşa güzelyurt yolunda lipstick night club var oraya git:)

All is well
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

valla hocam kıbrıs allahın sey ettiği yer.biraz pahalı yer.cebinde bol paran olsun.

cok sıcak bir yer yani yazın cok asırı sıcak.gölgede bile terliyorsun.orda hayat ticaret uzerine donuyor.

üretim yok resmen.elini attıgın yerde turk askeri.kendileri turk oldukları halde turke hayır diyorlar.

sebebide bizim turkiyedeki gelenekleri orda uygulamaya çalısmamız vede tl ordada gectiği için direkt

ekonomik kriz orayada yansıyor.

el altından bir miktar fuhus var.gitmedim ama kumarhaneler var deniyor.

en cok gezebilceğin yer uc adımlık girne sahili birde magosa.magosaya hıc gitmedeiğim için bir yorumum yok

lefkosede pek birsey yok.

susuzluk hat seviyede.en son haftada iki gun tatlı su gelirdi.tuzlu su var kazarsın yeri ama nasıl kullanacaksan

mademki türksün systeme göster ürksün
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek

ben kıbrıstayım kardeş.. önerebileceğim yerler:

1- mavi köşk (kaçakçının köşkü)

2- st.hilarion kalesi

3- girne kalesi

4- magosa kaleiçi

5- barbarlık müzesi

6- girne-magosa-lefkoşa

7- lipstick night club :)

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

1 - girnenin her yeri

2 - girne kalesi

3 - dip karpaz 

ilk bu 3 ü sora gerisi 

neler yapılır ?

gece gezilir 

gece içilir 

arabayla tur atılır 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

2 aydır bazı nedenlerden dolayı kalıyorum hocam geçen hafta döndüm gezmediğim ilçe ve semti kalmadı lefkoşaya gitmedim bi.

Hocam magosaya git bi kere cafeler doludur ama bi bakkala girersin 1 su 1 lira çok pahalıdır taksi ile gider gelirsin otobüs vs vs yok oralarda : ) sadece taksiyle gidiyorsun takside bmw ha bi tane ucuz araba bulamassın vergi yokmus arabalar kral =) magosada dau ünisi var cafeler gençlerin mekanı gece bütün gün açık yemek istersen gece sabah 6-7 ye kadar getiriyorlar.dominos pizza olsun , dürümcüsü olsun bazı kral yerleri var , biraz pahalı memlekettir hocam dondurma 5 liraydı külahda : ) mesela turistik yerlerde evler pistir magosada ama kral yerlerde vardır uzaklarda villalar tepelerde evin içi bizim pislikti : ) magosadan otobüsler olur hocam sadece girneye giden falan oluyor ona bin girneye git yoksa taksiyle 200 den fazla alırlar o otobüsle 10 lira kişi başıydı.Girneye git hocam sahili var mükemmel orada kumarhanesi var kalesi var :) sonra simit sarayı var onun tepeye cık ordan deniz manzarayı izle daha sonra girnenin daha gezilmedik uc noktaları varmışta taksi parası çok yazar diye gitmemiştim sor araştır orada meydanda yazhane olacak orada sor söylerler :)

ertesi gün gitmek için magosadan kalkan otobüs vs bişey bulursan dipkarpaz vardır en uç nokta zaferburnu vardır oralara git denizin dibi altınkum sahilleri var sadece sahile 0 yerler ve kiliseler var oraları görürsün orada en uç noktadır gemiler vs vs vardır deniz vardır.

sonra magosanın içinde beach clup a git hocam denizin yanında otur banka manzarayı izle cafe dolu zaten magosada mecbur orayada taksiyle :) sabah öğlen çık glapsides beach'a deniz hocam arkada restaurant ve otur şezlong alım kişi başı 4 liraya öyle bir deniz göremessin hocam kumta 1 çakıl taş yoktur ve çok kral denizdir içine girince anlarsın o denize mutlaka uğra tabi taksiye 10 lira daha gitti :) eğer çok paran yoksa hocam pm at aydın durağı vardı taksici 5 liraya götürüyordu onun numarayı atarım sana ararsın :)

sonra hocam magosada kale var bi tane oraya git taksici seni götürür meydanda historia cafe var kaleden dönüşte oraya git bi kebap çek 20 lira falan verir kalkarsın zaten kral yerdir :)

gece oldumu barlar falan artar saat 10 dan sonra sesler takılırsın bu dediğim magosa için tabi.. daha aklıma gelirse yazarm hocam ben magosada kalmştm ama diğer yerleride gezme fırsatım oldu lefkoşa haric :)

gördüğüm farklılıklar 1.si herşey çok pahalı , 2.si trafik ters adamın feleği dönüyor :d , 3sü lokantalar buradakinden iyi gece vs vs full açıktır , 4sü denizi gördüğüm en iyi sahildir muhteşem ötesidir 5si ise araçlar taksiler bmw gerisini düşünün vergi yokmudur nedir porscheler yolda geziyor ferrariler geçiyor f1 pistinde hissediyorsun kendini :)

bişey olursa pm atarsın yardımcı olurum hocam şimdilik bunlar geldi aklıma.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 5278 Toplam Mesaj: 12