folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıbrısta Yaşayan?

Kıbrısta Yaşayan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

:) Hayırlı olsn, şimdiden hoşgeldin diyelim.

Gaü deki ögrencilerle yapılan bir reportajı bulmuştum diger arkadasa da gondermiştim.. buraya da yazayım sonucda orda okuyan ögrencilerin yorumu da önemli..

http://www.starkibris.net/index.asp?haberID=796

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek

hmm okudum. hocam kalacak yer falan bulamazmıyız? pek bi yardımsever insna yokmudur oralarda :) bi aile yanına flaan yerleşsek aylık bi miktar para versek falan filan. yada ucuz yollu kalacak yer.

eski bir dost mu aradınız?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

girnede yasam ucuz hoca lefkoseye gore rahat edersın gıder 2-3 gun ucuz yollu bı pansıyonda kalırsın sonra saten ortam neyım halledersın

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek

ekonomik durumum yok. okulu %100 burslu kazandım. elimden her türlü iş gelir. photoshop corel falan bilirim bilgisayardan anlarım aşçılıktan anların garsonluktan anlarım kasiyerlikten anlarım kasaplıktan anlarım. yani şu ana kadar bir çok meslek dalında çalıştım. hiç ama hiç yabancılık çekmem yaparım her türlü işi. yeter ki ilk 1 hafta da az biraz para kazanıp bi yere yerleşmek amacım. bu yüzden yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum

eski bir dost mu aradınız?
Toplam Hit: 2075 Toplam Mesaj: 15