folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kick Boks(Muay Thai)- Boks Arasında Kararsızım

Kick Boks(Muay Thai)- Boks Arasında Kararsızım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Benim gittiğim spor salonunda muay tai dersleri veriliyor az bişet baktım da çok sert ve hızlı bir spor herkes yapamaz kanımca

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Sen bizle toshak mı geçiyorsun?

Krav maga çalışan birisine saldırdım gösteri icabı, kick boxcuyum bu arada. Arada mesafeyi falan korudum , karnına çalışırken boğazımın biyerinden 1 saniyeliğine sıktı karşılıklı; vucut hakimiyetimi kaybettim. Böyle dehşetül vahşet bir spora gidip kendini koruyamadığını mı iddia ediyorsun?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kOrBey
    kOrBey's avatar
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı

bildigim kadariyla krav maga wing-chun ve eskrima karsimi

ama bnm önerim direk eskrima olur.

Wing-chun ve eskrima'ya benzer pek bi yanı yok. Filipin Savaş Sanatları'nda zaten kali-escrima-arnis öğretiyorlar. Kali B-Armor'a başlamayı düşünüyorum.

tustanbakanadam bunu yazdı

Krav maga çalışan birisine saldırdım gösteri icabı, kick boxcuyum bu arada. Arada mesafeyi falan korudum , karnına çalışırken boğazımın biyerinden 1 saniyeliğine sıktı karşılıklı; vucut hakimiyetimi kaybettim. Böyle dehşetül vahşet bir spora gidip kendini koruyamadığını mı iddia ediyorsun?

Krav Maga'da kendimi iyi savunamıyorum demiyorum. Her zaman daha iyisi olmak vardır. Boyum 1.68 kilom 68 son zamanlarda kendimi daha da iyi duruma getirdiğimi düşünüyorum. Çok fazla güçlü değilim. Ancak salondaki arkadaşlar hızlı olduğumu söylüyorlar. Hızlı olmaktan başka çarem yok.

Krav maga'da tehlikeli hareketler de var. Ama her zaman göstermiyorlar. Genelde Krav Maga'da sokakta bir saldırı olduğunda saldırıdan kurtulup karşı atak yapıp ortamdan uzaklaşmayı amaçlar. Askerlere öğretilen Krav Maga ile sivillere öğretilenler ne yazık ki daha farklıdır. Aslında olması gerekende budur. Zaten ülkemizde kendini savunurken karşıdakine bir sakatlık olursa ne yazıkki nefsi müdafa kapsamına sokmuyorlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    kOrBey bunu yazdı
    ValentinoRossi bunu yazdı

bildigim kadariyla krav maga wing-chun ve eskrima karsimi

ama bnm önerim direk eskrima olur.

Wing-chun ve eskrima'ya benzer pek bi yanı yok. Filipin Savaş Sanatları'nda zaten kali-escrima-arnis öğretiyorlar. Kali B-Armor'a başlamayı düşünüyorum.

tustanbakanadam bunu yazdı

Krav Maga'da kendimi iyi savunamıyorum demiyorum. Her zaman daha iyisi olmak vardır. Boyum 1.68 kilom 68 son zamanlarda kendimi daha da iyi duruma getirdiğimi düşünüyorum. Çok fazla güçlü değilim. Ancak salondaki arkadaşlar hızlı olduğumu söylüyorlar. Hızlı olmaktan başka çarem yok.

Krav maga'da tehlikeli hareketler de var. Ama her zaman göstermiyorlar. Genelde Krav Maga'da sokakta bir saldırı olduğunda saldırıdan kurtulup karşı atak yapıp ortamdan uzaklaşmayı amaçlar. Askerlere öğretilen Krav Maga ile sivillere öğretilenler ne yazık ki daha farklıdır. Aslında olması gerekende budur. Zaten ülkemizde kendini savunurken karşıdakine bir sakatlık olursa ne yazıkki nefsi müdafa kapsamına sokmuyorlar.

anladım. bu benim çalıştığım hoca biraz militarist takılan biridir. öğrendiği yer zaten silahlı göstermiş bu eğitimleri , bayağı bayağı rehine kurtarma falan yapmışlar. bana da videolarını vermişti çalışırsın diye de nerde...

boyun çok çok kısa değil , o boyla kilona göre maçlara çıkarsan kick boxda bayağı başarı elde edersin.

Toplam Hit: 3141 Toplam Mesaj: 15