Kiğılı 1000 Liralık Hediye Çeki 750 TL
-
Troll konunun içine etmiş karşı çıkan ban yemiş.
-
mkyb bunu yazdı
@underzero küfürü hak etmiş adam ona ses yok küfür eden ban yemiş çok saçma yeminle
-
SaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdı
@underzero küfürü hak etmiş adam ona ses yok küfür eden ban yemiş çok saçma yeminle
katılıyorum. bu ne yahu eleman forumu itin götüne soktu bi günde (burakbet)
-
Burakbet ban yemiş zaten yanlış anlamadıysam, sadece avatarının altında gözükmüyor
Ban sebebi: Gergin mesajlar attigin konularin var olmasinda bir sakinca yok hocam. Cok baltalamis, cok sikayet almissin.
Tarih: 2 saat 53 dakika 59 saniye önce
Ban süresi: 24 saatGeçmiş bir ban değil sanırım, girip teşhis edebilirsiniz çok çözemedim bende
-
Adam bi kupon satayım demis savaş çıkmış gibi konu başkan inşallah satarsın kuponu
-
noname bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdı
Şey gibi oldu bu ban atan agpli hağkim(fedocu) ban yiyen suçsuz vatandaş kışkırtan at kafası gerçek fedocu ajhsdlfkasdlkj Ülkenin durumu da aynen bu çok da şaşırmayın yani. Bu at gözlüklü yobaz zihniyet birgün yok olacak :D
edit: İyi satışlar. Hem de up olsun..
dcpromo tarafından 07/Oca/19 10:38 tarihinde düzenlenmiştir -
ilteris bunu yazdınoname bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdı
Şey gibi oldu bu ban atan agpli hağkim(fedocu) ban yiyen suçsuz vatandaş kışkırtan at kafası gerçek fedocu ajhsdlfkasdlkj Ülkenin durumu da aynen bu çok da şaşırmayın yani. Bu at gözlüklü yobaz zihniyet birgün yok olacak :D
edit: İyi satışlar. Hem de up olsun..
o murid de banli, profiline girebilirseniz görürsünüz.
Sistemsel sorun olmus görünmüyor.