Kıl Dönmesi
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
hangi salakmışki o doktor tüh dökücü kullan demiş hoca maf edersin orası tahriş olmuşdur yanar
-----------------------------Harbi salakmış ben olsam boy aynası karşısında güzelce köpürt sonra usturayla temizle derdim :)
-----------------------------iyi fikirmiş bundan sonra kıl dönmesi yaşayan muridleri sana yönlendirelim
-
Pikacu bunu yazdı:
Görmeden bişey diyemem...
-----------------------------Hocam arkadas doktor,
bi resim ceksende paylaşsanda bı yorum yapsa doktorumuz :)
tobe ya...Kardesım kıl donmesı o bolgede var ıse ıcerıye dogru buyume yapıyor bıldıgım kadarıyla..
Zaten derı altına gıren kılı da ılacla dokemezsın... :( Allah acıl sıfalar versın...
-
konuya ilgili rahatsızlığı olan müridimiz varmış baya. dernek mernek kurmak isterseniz çiçeği burnunda dernek scriptimi bitirdim:D
-
bilgisayar basında ve oturarak hayatını itirak edenlerin hastalıgıdır. İş adamlarında ve masa başı vakit geçirenlerde sık görülür. 8-9 gün dinlenmen gerekir ameliyatından sonra
-
ameliyatını izledim aklım gitti yaw
-
yarın sabah olcam ameliyat dularınızı eksik etmeyin
-
bendede basur problemi var amk o daha kötü ya :S zıçtığın zaman 5-6 saat sızlıo acıyo bazen kaşınıo :S bide tam makatın içi oldugundan elle mudahalede edemiosun puff... sıçarken çektiğim acıyı hiç bi yerde çekmedim a.q ymin ediyorum bazen 1 hafta zıçmadığım oluyo (zıçamadığımdan değil ha acı çekmemek için kendim tutuyorum) doktora gitcem sağlık sigortam yok :S
-
geçmiş olsun hacı o daha kötü