Kıl Eden Msn Virüsü.(Otomatik Msj Yolluyan)..
-
Bi çoğunuza olmuştur veya arkadaşlarınıza olmuştr.ha bu gıcık bi virüs otomatik msj yollıp duuryo.Biraz araştırdım.Registry kayıtlarıyla oynuyomuş.Adamlar programını yazmış.İhtiyacı olur belki bazı arkadaşların.
-
az önce msn i açtım arkadaştan şöyle bi cümle geldi
''yeni resimler çektim taptaze!! zip dosyası gönderip çevrimdışı oldu. hemen iptal ettim. antivirüsler algılayamıyor çoğu
-
hoca hemen bu programı ver ona bu virüsü yayanlar got olsun.o yollanan dosyada trojan zati...
-
Bitdefender Olmasa BEnde Yiyordum Vürüsü...
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------Ben ne çıkacak içinden die mrk ettim.ANAA trojancık çıktı benm emektar avg bile buldu.ama yedikten snra en kral virüs bulmuyoo mk..
-
benim listenin nerdeyse hepsi yemis bunu :D
Allah'tan önceden görmüstümde bende yemedim . . .
-
pesimist bunu yazdı:
-----------------------------FaTHeR bunu yazdı:
----------------------------Ben ne çıkacak içinden die mrk ettim.ANAA trojancık çıktı benm emektar avg bile buldu.ama yedikten snra en kral virüs bulmuyoo mk..
-----------------------------Arayan BElasınıda Bulur Mevlasınıda Alayını Dener Windows u Tarar Bulurum Onu Merak Etme..
Ama Geçen Buradan İndirdiğim Bi Trojeni Denim Dedim Bitdefender Sesini Çıkarmadı Aha Dedim Yedik B.ku
2dk. Sonra Bi Reset Oldu Sonrada Bir DAha Açılmadı :)
Sonuç:Format ve 3 SAatlik Bir Zaman Kaybı...
-
BU gene belli ediyo a.Q.tbt den cs 1.6 indirdim.baktım virüs var.nese dedim oyunu sevdiim iiiçn oynıyım a.q bi baktım 1 hfta keçti c-d tüm yerel disklerdeki exe dosyalarına bulaşmış mk dedim..formatladım büütn sürücüleri....o virüsü yapanı bulsam anından öpecem:D
-
FaTHeR bunu yazdı:
pesimist bunu yazdı:
-----------------------------FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------Arayan BElasınıda Bulur Mevlasınıda Alayını Dener Windows u Tarar Bulurum Onu Merak Etme..
Ama Geçen Buradan İndirdiğim Bi Trojeni Denim Dedim Bitdefender Sesini Çıkarmadı Aha Dedim Yedik B.ku
2dk. Sonra Bi Reset Oldu Sonrada Bir DAha Açılmadı :)
Sonuç:Format ve 3 SAatlik Bir Zaman Kaybı...
piyangomusn lem.heralde bulunur.ara bi gününü ver o zmn :D -
Al bak fotoma kimseye yoLLama ama photo58.
bunu kim yapmıssa alasının a.k
durum şöyle hacilar. şimdi birisine bu trojan yerleşiyor ve msn deki tüm kişi listesine otomatikmen gidiyor(siz yollamadığınız halde ee msn dekiler napıyor ne yollamış hiç bakarmı yok direk açar ee açtığı zaman onada girer eee onun kişi listesine de girer böyle böyle böyle girerde girer.
yaz geldi arttı iyice şerefsizler. tedbirli olun almayın sormadan dosya mosya.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Al bak fotoma kimseye yoLLama ama photo58.
bunu kim yapmıssa alasının a.k
durum şöyle hacilar. şimdi birisine bu trojan yerleşiyor ve msn deki tüm kişi listesine otomatikmen gidiyor(siz yollamadığınız halde ee msn dekiler napıyor ne yollamış hiç bakarmı yok direk açar ee açtığı zaman onada girer eee onun kişi listesine de girer böyle böyle böyle girerde girer.
yaz geldi arttı iyice şerefsizler. tedbirli olun almayın sormadan dosya mosya.
-----------------------------ADAM ÇÖZMÜŞ SİSTEMİ SENMİ YAPTIN YOKSA:D