Kılarıyla Başı Dertte Olanlar(Ben Dahil)
-
Triumph bunu yazdı:
bi keresinde arkadaşın aldığı veet souk ağdayı erkekler için olanı kollarıma süreyim anasını skti kollarımın.1 ay cüzzamlı gibi dolaştım.veetin aa a.k onu kullanmada ne kullanırsan kullan.tüketici haklarını aramıştım.gerçi karınca duasıuıyla arkaasına yazmışlar.önce deneyin ufak yere bişey olmazsa tüm bölgeye uygulayın.demiştim böyle böyle kolumun amına koydu sizin krem.ne derse beğenirsiniz.
bizim ürünümüz her vücuda uygulanmaz.bunu kullanmada ne kullanırsan kullan.ulan bide böyle bir daha çıkarmayacak bişey yapsalar varya hemen gidip sakalıma sürcem hizmet sektöründyim zaten her allahın gübü traş ol skicem hatyat mı lanbu
Usta kollarını nie sürdün ki:)) hyr a.q suratımda çıkmasımnda nerede çıkarsa çıksın ellemem a.q. Birde buu veet bçyle vukatları çok, karının biride suratına surmuş a.q koymuş suratın:))) -
KILDA KERAMET OLSA GÖTTE ÇIKMAZ
-
sakaleyn bunu yazdı:
matsigora bunu yazdı:
sakaleyn bunu yazdı:Kafamı buluyonya...
nie len sakaleyn sen kılsızmısın yoksa:))
Sakalımla boğarım lan seni...Sen git ağdanı yap tikky
Sen bakkaldan cikletle balon alırken ben sakal traşı oluyordum,kolpa -
matsigora bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:bi keresinde arkadaşın aldığı veet souk ağdayı erkekler için olanı kollarıma süreyim anasını skti kollarımın.1 ay cüzzamlı gibi dolaştım.veetin aa a.k onu kullanmada ne kullanırsan kullan.tüketici haklarını aramıştım.gerçi karınca duasıuıyla arkaasına yazmışlar.önce deneyin ufak yere bişey olmazsa tüm bölgeye uygulayın.demiştim böyle böyle kolumun amına koydu sizin krem.ne derse beğenirsiniz.
bizim ürünümüz her vücuda uygulanmaz.bunu kullanmada ne kullanırsan kullan.ulan bide böyle bir daha çıkarmayacak bişey yapsalar varya hemen gidip sakalıma sürcem hizmet sektöründyim zaten her allahın gübü traş ol skicem hatyat mı lanbu
Usta kollarını nie sürdün ki:)) hyr a.q suratımda çıkmasımnda nerede çıkarsa çıksın ellemem a.q. Birde buu veet bçyle vukatları çok, karının biride suratına surmuş a.q koymuş suratın:)))
har bi la yuzu anladıkda kol nedir hacı yaaa göğsune falanda surme sakın aman.. abi traş erkekliğin simgesidir yapmayın gozunuzu sewem..ha bak turuncu haklı olabilir kıcımıza surelim ona varım :D