Kılavyede Yardım
-
metalist bunu yazdı:
-----------------------------YE BEN SİXİ ENLEMİYOM İNSENCE Bİ ŞEY ECİYOXQ ONUNDE ICINE EDIYONUX TEHRİBET ENKET ECMISTI TEHRIBETIN NESINI SEVIYONUS DIYE BEN ORTEMINI DEDIM MEHERSEB YANILMISIM EMK.İNSENCE BISIKIM ECTIK DUXGUNUCENU CEVEP VERENU YOK BEK BOK GIBI YEXIYOM
-----------------------------
Büyük HarfLe Yazmak Yasak, Lütfen KuraLLarı Oku -
galiba klavye q değilde f kalavye olmuş :O)
-
e yerine a koyun anlaşılıyor ortamını seviyorum diye oy vermiş biz onun şevkini kırmışız falan filan:D
-
metalist bunu yazdı:
-----------------------------YE BEN SİXİ ENLEMİYOM İNSENCE Bİ ŞEY ECİYOXQ ONUNDE ICINE EDIYONUX TEHRİBET ENKET ECMISTI TEHRIBETIN NESINI SEVIYONUS DIYE BEN ORTEMINI DEDIM MEHERSEB YANILMISIM EMK.İNSENCE BISIKIM ECTIK DUXGUNUCENU CEVEP VERENU YOK BEK BOK GIBI YEXIYOM
-----------------------------ya ben sizi anlamıyom insanca bi şey acıyoz onunda içine ediyonuz tahribat anket acmıstı tahribatın
neyini seviyonus diye bende ortamını dedim meğersem yanılmısım amk. insanca bi sikim açtık duzgun cevap veren yok bak bok gibi yazıyom...
Düzgünü budur..:D :D
Senin sorununda denetim masasında,bölge ve dil ayarlarından türkçeyi seçip ordakileri düzeltmen lazım heralde..
-
hocam oyumu yanlış kişiye verdim diye pişman ettin bea:D
-
admin lerin bi şakası olmasın...