folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kılavyede Yardım

Kılavyede Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    metalist bunu yazdı:
    -----------------------------

YE BEN SİXİ ENLEMİYOM İNSENCE Bİ ŞEY ECİYOXQ ONUNDE ICINE EDIYONUX TEHRİBET ENKET ECMISTI TEHRIBETIN NESINI SEVIYONUS DIYE BEN ORTEMINI DEDIM MEHERSEB YANILMISIM EMK.İNSENCE BISIKIM ECTIK DUXGUNUCENU CEVEP VERENU YOK BEK BOK GIBI YEXIYOM

Büyük HarfLe Yazmak Yasak, Lütfen KuraLLarı Oku

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    galiba klavye q değilde f kalavye olmuş :O)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    e yerine a koyun anlaşılıyor ortamını seviyorum diye oy vermiş biz onun şevkini kırmışız falan filan:D

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek
    metalist bunu yazdı:

YE BEN SİXİ ENLEMİYOM İNSENCE Bİ ŞEY ECİYOXQ ONUNDE ICINE EDIYONUX TEHRİBET ENKET ECMISTI TEHRIBETIN NESINI SEVIYONUS DIYE BEN ORTEMINI DEDIM MEHERSEB YANILMISIM EMK.İNSENCE BISIKIM ECTIK DUXGUNUCENU CEVEP VERENU YOK BEK BOK GIBI YEXIYOM

ya ben sizi anlamıyom insanca bi şey acıyoz onunda içine ediyonuz tahribat anket acmıstı tahribatın

neyini seviyonus diye bende ortamını dedim meğersem yanılmısım amk. insanca bi sikim açtık duzgun cevap veren yok bak bok gibi yazıyom...

Düzgünü budur..:D :D

Senin sorununda denetim masasında,bölge ve dil ayarlarından türkçeyi seçip ordakileri düzeltmen lazım heralde..

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    hocam oyumu yanlış kişiye verdim diye pişman ettin bea:D

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    admin lerin bi şakası olmasın...

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
Toplam Hit: 2694 Toplam Mesaj: 17