folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kılıçdaroğlu Ankara"Ya, Karayalçın İstanbul"A Aday Olsaydı..

Kılıçdaroğlu Ankara"Ya, Karayalçın İstanbul"A Aday Olsaydı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

merak ediyorum acaba gökçek sabah gazetesini bedava dağıtırken kimin parasıyla dağıttı?

mansur yavaş  kazanamazsa çok yazık olur valla.adam beypazarında hiç oy çalışması yapmasa bile en az yüzde 55 oyu vardı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Bu serefsizler herseyi uyduruyolar kilifina organize takiliyor lanet olasi asagilik yaratiklar.hersey onlarin dedigi gibi a.q. sirf bu lavuklar yuzunden cocugumun bu memlekette bu rezilllikler icinde hayatini surdurmesini istemiyorum.benim olmeden gormek istedigim koyun ve aptal bir halk degil sorumlu ve bilincli egitilmis secimlerini ozguveni ile yapabilen bir halk ozlemim.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Chp yi diğer partilere göre daha çok benimserim fakat belediye seçimi olunca partiye bakılmaması gerekir Ankara diyince melik gökçek hayvan gibi yemiş karayalçını da sevmiyorum orda en ideal Mansur Yavaş tır.

Gelelim İstanbul yahu göz var nizam var akıl var beyin var Kemal kılıçdaroğlu her türlü alması gerekir

Kemal kılıçdaroğlu ve kadir topbaşın herhangi bir siyasi partiden olmadığını düşünelim eminim Kılıçdaroğlu %90 alır :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

Chp yi diğer partilere göre daha çok benimserim fakat belediye seçimi olunca partiye bakılmaması gerekir Ankara diyince melik gökçek hayvan gibi yemiş karayalçını da sevmiyorum orda en ideal Mansur Yavaş tır.

Gelelim İstanbul yahu göz var nizam var akıl var beyin var Kemal kılıçdaroğlu her türlü alması gerekir

Kemal kılıçdaroğlu ve kadir topbaşın herhangi bir siyasi partiden olmadığını düşünelim eminim Kılıçdaroğlu %90 alır :)

bence de.ama gel gör ki insanımız partizanca davranıyor.ankara da melih çamuru kazanırsa ankaralıya çok yazık olucak.

işin içine parti karışmasa çok daha güzel olacak insanlar siyaset eskilerinden kurtulacaklar. bence de ankarada mansur bey istanbulda kılıçdaroğlu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    ben genelde oyumu chp ye atmam mesela... ama istanbul için iş başka direk kılıçdaroğlu... takım tutar gibi bi görüşün peşine yapışıyolar her gelen götürüyo her gelen götürüyo anaları babalarıda kazanıyoki sesleri çıkmıyo hiçbirinin

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

şahsi fikrim olarak

baykal resmen kılıçdaroğlunu genel merkezden uzak tutmak için istanbula yollamıştır

bu adam bir sonraki kurultayda baykalı yerinden eder ve arkasıda duran adamlarda bi hayli fazlalaştı

eğer kılıçdaroğlu aklını kullanabilirse ki şahsen zeki olduğunu düşünüyorum

istanbulu arkasına alırsa zaten ankara ve ızmırde desteklıyo

3 vakte kadar tayyibin yerine geçer

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    elevator bunu yazdı:

X şahıs milletvekilliğini bırakıp belediye başkanlığına adaylığını koyuyor.

varmı bir aklı selim biri ? bunu bana izah edebilecek ?

milletvekili ne demek? eskiden olsa milletin vekili anlamina geliyor cevabi verirdi herkes.

simdi ? milletvekili demek ulasilamayan, yargilanamayan, ilisilemeyen, dokunulamayan, ne polisin, ne jandarmanin, ne kolluk kuvvetlerinin hesap soramadigi kisi anlamina geliyor.

bu konuda sanirim hemfikiriz ?

kimisi cikip diyorki milletvekilliginden beledtiye baskanligina gecen x sahsin davalari var yolsuzluk gibi diyor

e ne guzel iste adam milletvekilligini birakti ver mahkemeye surundur. 

peki bu x sahsin yaptigini yapabilecek sahis varmi ? 

x sahis zamaninda soyle bi cagri yapti "sayin rte istifa edin gelin istanbul belediye baskan adayi olun karsima cikin yarisalim" dedi

sonuc ? 

durust insanlarin sevilmedigi bir toplum haline getirildi iste. 

:) vallaha güldüm.

nedenmi? ya bunların derdi milletin vekili sözcüsü olmak yada millete hizmet etmek değil.

tek dertleri indiragandiyi nasıl daha  iyi yapabiliriz.....

beni tanıyor az çok görüşümü biliyorsun.

sana desemki bizim belediye benim soyadımı vererek bunun için gelmeyin demiş .

bana kanaat getirerek savunur mücadelemde var olurmusun?

benimlemi ?konumlamı? sorunumlamı uğraşacaksın diimi?

biz işte bundan kaybediyorurz.

bir parti var oda akparti ,ben başkana oy veriyorum.

ama  bakıorumki oy verdiğim başkanın partisinin x belediyesi beni sikmeye kalkıyor.

benim kafam iyi ben anlatsam sen anlamazsın sen anlatsan ben anlamam .

sana bişey söyleyeyim undi.

gözünü kapa .

ve arkandan kim ittirmişse  yavaş ittirsin  diye dua et.

devam edin a.q kürt düşmanlığına trt şeşe laza milliyetçiliğe .

ben kürdüm .

ve evet farzetki T.C düşmanı bir kürdüm .

ne diyorum biliyormusun?

bi yarsak yediğiniz yok a.q bi bok bildiğiniz yok.

şu an politika içinde aktif olan herkes benim vatanımın hainidir.

satılmıştır ..(dahada ileri giderim ama msn eklemen gerekir bunun için )

özallar ecevitler demireller x x x paşalar...

sizlerse piyonsunuz . hangisi vatanı daha az satar ?

konunun a.q dum farkındayım .ayrıca bu konununda a.q

evet ben kürdüm .beni dışlıyorsanız size bir şey söyleyeyim.

kendi ülkenizde esir alınmışsınız ,bir bok yediğinizde yok.

yaptığınız sadece kürt türk laz çerkez alevi sunni ayrımı.

oylarınızı(oylarımızı) alanlar ise bizi siknler.

ne mutlu konunun a.q dum diyene.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    kim ne derse desin ne melih ne kadir 2side kazanamaz ama şuda var bizim ülkemizde takım tutar gibi parti tutanların sayısı bi hayli fazla baz nedenlerden ötürü (!) ondan tekrar eski başkanlar alırsa süpriz olmaz ama ankarada yaşayan biri olarak seçim yarışının murat karayalçın ve mansur yavaş arasında geçeceği düşüncesindeyim bu 2 adayda gerçekten ankaraya çok iyi hizmet edeceği görüşündeyim tam olarak fikrim karayalçın kazanacak yönünde çünkü sağ partilerin oyları fazlasıyla bölünecek solda tek alternatif karayalçın olduğu için karayalçın kazanır diyorum ama mansur yavaşta kazanırsa ankaranın köstek olacağını sanmam
    ...sonuna kadar chp :P

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    gerçi konu kılıçdaroğlunun ankaraya, karayalçının istanbula aday olmasıydı ama, mansur yavaş hakkında edindiğim olumlu izlenimler forumda da  devam ediyor.. Hayırlısıyla alır işallah mansur bey..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
Toplam Hit: 2698 Toplam Mesaj: 20