folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kılıçdaroğlu‘Na Özel Montaj: Helal Olsun Başbakan‘A

Kılıçdaroğlu‘Na Özel Montaj: Helal Olsun Başbakan‘A

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

abi böyle olmaz ki diyalog olacak. kemalin çocuğunun telefonla konuşmasını istiyoruz. 4-5 dakikalık akıcı. tutarlı şekilde :) Benzer bişey istiyoruz yani. 
    Kemal bişey diyecek cocuğu cevap verecek. hey allah oturdum diyalogu tanımlıyorum. biliyorsunuz işte...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

abi böyle olmaz ki diyalog olacak. kemalin çocuğunun telefonla konuşmasını istiyoruz. 4-5 dakikalık akıcı. tutarlı şekilde :) Benzer bişey istiyoruz yani. 
    Kemal bişey diyecek cocuğu cevap verecek. hey allah oturdum diyalogu tanımlıyorum. biliyorsunuz işte...

hocam az sabret bu hızlı çıktı :)

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

böyle olunca tayyip birden temize mi çıkacak yani? montaj yapılabiliyor diye her ses kaydı montaj mı olmuş oluyor?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı
    iSo bunu yazdı

biz troller iş başında diyosun.

http://i1.ytimg.com/vi/68nM_Bi694w/hqdefault.jpg

Edit: sanki kılıçdaroğluna montaj yapsanız, tayyibin suçsuzluğunu kanıtlayacaksınız. biz sizin yaptığınız montajların sahteliğini kanıtlarız da siz bizimkini kanıtlasanıza? uğraşacaksanız buna uğraşın.

Ne zaman ki gündem de bi bokluk oluyo, o zaman devreye giriyosun. eğer tayyip baban değilse, neyindir ya da neyin olmasını istiyorsun bilemiyorum.

attackatak tarafından 26/Şub/14 13:02 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

adam ironi yapmış, taşşak geçmiş derim bu videoya anca :D

bu tip kes biç ekleyi lise düzeyindeki çocuklar bile yapar. kılıçdaroğlunun montajla ikili dialog halinde konuştursunlar görelim.

step 1 sıç - yolsuzluk

step 2 sıva - yargı-polis

step 3 tüy dik - ses kayıtları

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

çok basit olmuş yermi anadolu çocuğu

yoo gayet güzel olmuş  arka sesde aksama bile yok 

aceleye gelmiş ok ama güzel olmuş hakkını yememek lazım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    u235 bunu yazdı

o programın adı nedir bulamadım internette

hoca kes kopyalayı hemen hemen bütün ses editörleriyle yaparsın ama burda tek bir program kullanılmamış

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı
    iSo bunu yazdı

biz troller iş başında diyosun.

http://i1.ytimg.com/vi/68nM_Bi694w/hqdefault.jpg

Edit: sanki kılıçdaroğluna montaj yapsanız, tayyibin suçsuzluğunu kanıtlayacaksınız. biz sizin yaptığınız montajların sahteliğini kanıtlarız da siz bizimkini kanıtlasanıza? uğraşacaksanız buna uğraşın.

Ne zaman ki gündem de bi bokluk oluyo, o zaman devreye giriyosun. eğer tayyip baban değilse, neyindir ya da neyin olmasını istiyorsun bilemiyorum.

Türkiye Cumhuriyetin in Başbakanı. öyle de kalmasını istediğim adam gibi adam...

iyi güzel günde herkesin yandaş olma ihtimali var önemli olan bu günler ;)

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

soyle birsey nokta var ki,

kemal kilicdaroglu nun yolsuzluk kasedi cikmis dediginde kimse inanmiyor herkes gulup geciyor,

devlet bahceli nin apo yu ovdugu kaset cikiyor kimse inanmiyor izleyen gulup geciyor guzel montaj olmus diye

bakanlarin vekillerin basbakanin kasedi cikiyor kimse gulup gecmiyor "oha" diyor sadece

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 3619 Toplam Mesaj: 25