Kılıçdaroğlu‘Na Özel Montaj: Helal Olsun Başbakan‘A
-
abi böyle olmaz ki diyalog olacak. kemalin çocuğunun telefonla konuşmasını istiyoruz. 4-5 dakikalık akıcı. tutarlı şekilde :) Benzer bişey istiyoruz yani.
Kemal bişey diyecek cocuğu cevap verecek. hey allah oturdum diyalogu tanımlıyorum. biliyorsunuz işte... -
iSo bunu yazdı
abi böyle olmaz ki diyalog olacak. kemalin çocuğunun telefonla konuşmasını istiyoruz. 4-5 dakikalık akıcı. tutarlı şekilde :) Benzer bişey istiyoruz yani.
Kemal bişey diyecek cocuğu cevap verecek. hey allah oturdum diyalogu tanımlıyorum. biliyorsunuz işte...hocam az sabret bu hızlı çıktı :)
-
iSo bunu yazdı
Kemal bişey diyecek cocuğu cevap verecek. hey allah oturdum diyalogu tanımlıyorum. biliyorsunuz işte...böyle olunca tayyip birden temize mi çıkacak yani? montaj yapılabiliyor diye her ses kaydı montaj mı olmuş oluyor?
-
leadertay bunu yazdıiSo bunu yazdı
Kemal bişey diyecek cocuğu cevap verecek. hey allah oturdum diyalogu tanımlıyorum. biliyorsunuz işte...hocam az sabret bu hızlı çıktı :)
biz troller iş başında diyosun.

Edit: sanki kılıçdaroğluna montaj yapsanız, tayyibin suçsuzluğunu kanıtlayacaksınız. biz sizin yaptığınız montajların sahteliğini kanıtlarız da siz bizimkini kanıtlasanıza? uğraşacaksanız buna uğraşın.
Ne zaman ki gündem de bi bokluk oluyo, o zaman devreye giriyosun. eğer tayyip baban değilse, neyindir ya da neyin olmasını istiyorsun bilemiyorum.
attackatak tarafından 26/Şub/14 13:02 tarihinde düzenlenmiştir -
adam ironi yapmış, taşşak geçmiş derim bu videoya anca :D
bu tip kes biç ekleyi lise düzeyindeki çocuklar bile yapar. kılıçdaroğlunun montajla ikili dialog halinde konuştursunlar görelim.
step 1 sıç - yolsuzluk
step 2 sıva - yargı-polis
step 3 tüy dik - ses kayıtları
-
-
DevilKingtr bunu yazdı
çok basit olmuş yermi anadolu çocuğu
yoo gayet güzel olmuş arka sesde aksama bile yok
aceleye gelmiş ok ama güzel olmuş hakkını yememek lazım
-
u235 bunu yazdı
o programın adı nedir bulamadım internette
hoca kes kopyalayı hemen hemen bütün ses editörleriyle yaparsın ama burda tek bir program kullanılmamış
-
attackatak bunu yazdıleadertay bunu yazdıiSo bunu yazdı
biz troller iş başında diyosun.

Edit: sanki kılıçdaroğluna montaj yapsanız, tayyibin suçsuzluğunu kanıtlayacaksınız. biz sizin yaptığınız montajların sahteliğini kanıtlarız da siz bizimkini kanıtlasanıza? uğraşacaksanız buna uğraşın.
Ne zaman ki gündem de bi bokluk oluyo, o zaman devreye giriyosun. eğer tayyip baban değilse, neyindir ya da neyin olmasını istiyorsun bilemiyorum.
Türkiye Cumhuriyetin in Başbakanı. öyle de kalmasını istediğim adam gibi adam...
iyi güzel günde herkesin yandaş olma ihtimali var önemli olan bu günler ;)
-
soyle birsey nokta var ki,
kemal kilicdaroglu nun yolsuzluk kasedi cikmis dediginde kimse inanmiyor herkes gulup geciyor,
devlet bahceli nin apo yu ovdugu kaset cikiyor kimse inanmiyor izleyen gulup geciyor guzel montaj olmus diye
bakanlarin vekillerin basbakanin kasedi cikiyor kimse gulup gecmiyor "oha" diyor sadece