Kilit Ekranına Analog Saat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sa. arkadaşlar akıllı telefonlarda ekranı açma düğmesine basınca çıkan ekran varya, saat ve tarih var bide ayarlarında "sahip bilgisi" diye bölüm var buraya ne yazarsak onu gösteriyor ekranda. bu ekrana analog saat koyamaz mıyız? play storede analog saat olarak aradım ama farklı şeyler çıkıyor. programını indirince analog saati widget olarak çıkarıyo. telefonun normal ekranında bi kenara koyuyoz ama ben kilit ekranına koymak istiyorum. böyle bişey var mı?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

always on display

olması lazım .

https://www.youtube.com/watch?v=UZwylK-xidY

samaccc tarafından 02/Haz/19 15:46 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

always on display

olması lazım .

https://www.youtube.com/watch?v=UZwylK-xidY

böyle bişey değilki. ben direk analog saat koymak istiyorum. hatta hatta analog saatin arka planına GALATASARAYIN arka plan resminide koyabilirim (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

Sa. arkadaşlar.  Akıllı Telefonlarda ekranı açma düğmesine basınca çıkan ekran varya, saat ve tarih var, bi'de ayarlarında "sahip bilgisi" diye bölüm var; buraya ne yazarsak onu gösteriyor ekranda. Bu ekrana Analog Saat koyamaz mıyız?

PlayStore'da Analog Saat olarak aradım ama farklı şeyler çıkıyor. Programını indirince analog saati Widget olarak çıkarıyo. Telefonun normal ekranında bi kenara koyuyoz ama ben kilit ekranına koymak istiyorum. Böyle bişey var mı?

Doğrudan program adı öneremeyeceğim ama;

Eski android telefonda, ayarlar içerisinde Saat ile ilgili bölümde Analog/Dijital gösterim ile alâkalı bir seçenek vardı(gingerbread). Muhtemelen kendi telefonunda ilgili ayarları kurcalamışsındır diye düşünüyorum. Çünkü "Kilit Ekranında" analog saat'i gösterebiliyordu, program yüklemeden Samsung.

PlayStore'da yada Google'da şunu yazsan " Analog Watch displaying on Lock Screen. Android (Sürüm No'n ve/veya Kod Adını) , apk. " muhtemelen birşeyler çıkar. 

Sürüm yükselince ve/veya Telefon üreticisinin kilit ekranı Analog saat gösterimi için kısıtlama koyacağını düşünmüyorum. 

RitmFarbRacourci tarafından 02/Haz/19 16:47 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

N'aptın, bulabildin mi uygun birşeyler?

Şu nasıl birşey, bir dene istersen :  

https://m.apkpure.com/screen-lock-analog-clock/com.oxicapps.screen.lock.analog.clock

ya da bu; 

https://m.apkpure.com/analog-clock-lockscreen-widget/com.dk.xls

"Watch" değil, "Clock" olacakmış. Google için arama cümlesi "Screen Lock Analog Clock for Android" ile PlayStore'da birkaç tane dâhâ KilitEkranında AnalogSaat örneği var gibi. Lâkin, Kilit ekranında Analog saate Arka plan resmi,fotosu ekleyebildiğimiz bir örneğe rastlamadım henüz. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

https://m.apkpure.com/screen-lock-analog-clock/com.oxicapps.screen.lock.analog.clock

ya da bu; 

"Watch" değil, "Clock" olacakmış. Google için arama cümlesi "Screen Lock Analog Clock for Android" ile PlayStore'da birkaç tane dâhâ KilitEkranında AnalogSaat örneği var gibi. Lâkin, Kilit ekranında Analog saate Arka plan resmi,fotosu ekleyebildiğimiz bir örneğe rastlamadım henüz. 

yok hocam bana göre pek bulamadım. benim istediğim resim illa şart değil hocam mesela GALATASARAYIN resmi yada deniz, doğa resmi yada milli bayrağın resmi falan olabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

ya da bu; 

yok hocam bana göre pek bulamadım. benim istediğim resim illa şart değil hocam mesela GALATASARAYIN resmi yada deniz, doğa resmi yada milli bayrağın resmi falan olabilir.

Mesele, Kilit Ekranının fonuna(arka alanına, zeminine) Statik(durgun) "... GALATASARAYIN resmi yada deniz, doğa resmi yada milli bayrağın resmi..."  vb koymak ise "QuickPic" uygulamasıyla da yapabilirsin. Bu QuickPic uygulaması da Resimleri göstermek için kullanılıyor, lâkin böyle bir özelliği de var. Hem AnaMenü zeminine, hemde KilitEkranının zeminine fotoğraf(resim) ekleyebiliyor'um

Hâ, "Dinamik" değişsin istiyorsan, benim bildiğim yok. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

Hocam çok şarj yemez mi ?

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
Toplam Hit: 1278 Toplam Mesaj: 8
kilit ekranında analog saat