Killuminati (Film Afişi + 1 Sayfa Senaryo) [İstek]
-
Evet beyler bu konu hakkında film afişi + 1 sayfa senaryonuzu bekliyorum, iyi birşeyler çıkarsa devam ettiredebiliriz olayı kısa film tarzında, tbt nin farklı bir çalışması olur.
-
olay ne ? anlamadım
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------
olay ne ? anlamadım
-----------------------------daha bir olay yok zaten, illuminati ve yeni dünya düzenine karşı bir senaryo ve afiş konu
-
hoca sen once kısa filmi cekmen lazım ki sonra biz afiş yapalım.. şimdi ti ye mi alıcen ne p0k oldugunu mu anlatıcen ona gore bi afiş hazırlanır.. :) doru anlamısımdır heralde
-
zone bunu yazdı:
hoca sen once kısa filmi cekmen lazım ki sonra biz afiş yapalım.. şimdi ti ye mi alıcen ne p0k oldugunu mu anlatıcen ona gore bi afiş hazırlanır.. :) doru anlamısımdır heralde
-----------------------------hocam olay şimdi hemen kısa film yapalım değil, 1 afiş ve 1 sayfalık senaryo okadar, bir kıvılcım yani.
-
Senaryoya ne gerek var illuminati dediğin yeni dünya düzeni yani şeytanın şekillendirdiği bir dünya, koy sende "Hüküm Allah'ındır" yazısını olay bu :)
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Senaryoya ne gerek var illuminati dediğin yeni dünya düzeni yani şeytanın şekillendirdiği bir dünya, koy sende "Hüküm Allah'ındır" yazısını olay bu :)
-----------------------------Çözüm Hilafet :D
bu ikisi olduğu zaman daha iyi şekillenir olay, afiş için tbt photoshopçularına güveniyorum
-
Hoca ortada film yok afiş nasıl olsun :) Neyin peşindesin sen açık söyle :/
-
armut piş, ağzıma düş..
oh ne güzel
-
amele_2 bunu yazdı:
armut piş, ağzıma düş..
oh ne güzel
-----------------------------sofu ne alakası var,
ben diyorum ki