folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Verip Vücut Şekillendirmek Hk.

Kilo Verip Vücut Şekillendirmek Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kuralbasit yaktığın kalori > aldığın kalori

spor salonuna yazıl ağırlık çalış haftada 4 gün git

kardiyo olarak koşu falan yapma p90xin plyometrics ve kenpo-x programını yap (evde yapabilirsin 2sini) spor salonuna gitmediğin zaman , 1 günde off günü ver

BlackApple tarafından 17/Tem/15 00:12 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkyyldrm
    mkyyldrm's avatar
    Erkek

Allahım kimileri vermeye çalışır kiloyu benim gibleride almaya :) Ulan arkadaş ne yaptıysam 51 kilodan yukarıya çıkamadım.

Önerilriniz varmı Müridler Kilo almak için felan neler yapılabilir ? Abur cuburda fazla yiyen bir insanım ama anlamıyorum. Yaşda 20 Bu arada :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

176 90 kiloyum ama baldırlar Roberto Carlos gibi. Ölçüp yazarım buraya karşılaştırırız

Edit : 1 numara 40 cm

2 numara 63 cm 

Seninkiler benden de kalınmış :) 

mataramasuko tarafından 17/Tem/15 01:22 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı

kuralbasit yaktığın kalori > aldığın kalori 

Hacıt bunu anlata anlata dilimde tüy bitti. Nedense insanlar olayı komplike hale getirmeye bayılıyor. Çeşit çeşit diyet isimleri, çeşitli bölgeleri yakmak için acayip programlar, değişik hareketler neler neler... BlackApple'ın yazdığından başka bir olayı yok kilo alıp, vermenin.

2 ay önce 87 kiloydum, yaz geliyor diye 3 kilo vereyim 84'e düşeyim dedim. Kendime 1 ay süre belirledim. Zaten spor yapıyorum ve hayatımda yaptığım tek değişiklik günde 400 küsür kalori daha az tüketmek oldu. Hatta onu da abartmışım 20 günde düştüm 84 kiloya. Sonucu beğenmediğim için karın kaslarını gelecek yaza bırakıp tekrar kilo almaya karar verdim. Hedef olarak ayda 2 kilo seçtim. Tek yaptığım yine günde 400 küsür kalori fazla tüketmek,  1 ay geçti 86,5'a çıktım. 

İki şeye ihtiyaç var. Birincisi mutfak tartısı. Vücuduna giren kalori ve çıkan kalorinin hesabını yapacaksın. İkincisi normal tartı. Her sabah uyanınca tartılıp duruma bakacaksın. 

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

2 numaralı bölge kabusum ya ne kadar zayıflarsam zayıflayayım göt göbekten azalıyor orada hiç bir şey yok hep geniş :D

Pantolon sıkıntısı haliyle çok fazla oluyor 6 ay dayanıyor en fazla :D

Kendine İyi Bak ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bende tam olarak Alınan Kalori < Yakılan kalori mantığından haberdarım ama bi türlü oturtamadım. 

Hadi şimdi bunu yapıyorum demekle olmuyo. Sağlık söz konusu. O yüzden danışayım dedim ve gerçekten birkaç mantıklı fikir çıktı. Onlara bayramdan sonra günlük programımda yer ayırıcam.

Şuanki halimle 30 gün sornasının fotoğraflarını koyarım buraya :)

Hocam indirdim şimdi. Yükledim telefona bakıyorum. Teşekkürler şimdiden :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bende tam olarak Alınan Kalori < Yakılan kalori mantığından haberdarım ama bi türlü oturtamadım. 

Hadi şimdi bunu yapıyorum demekle olmuyo. Sağlık söz konusu. O yüzden danışayım dedim ve gerçekten birkaç mantıklı fikir çıktı. Onlara bayramdan sonra günlük programımda yer ayırıcam.

Şuanki halimle 30 gün sornasının fotoğraflarını koyarım buraya :)

Hocam indirdim şimdi. Yükledim telefona bakıyorum. Teşekkürler şimdiden :)

sen bana ulaş beraber program yapalım olmazmı ? skype felan varsa pm at müritcan

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
Toplam Hit: 2280 Toplam Mesaj: 19
yağlanma kilo vermek