Kilo Vermek?
-
hergün yürüyüş ve spor yap
-
RedMILITAN bunu yazdı:
-----------------------------Merhabalar,
arkadaslar bi konuda yanlisiniz var.bodybuilding yapinca ömür boyu yapma gibi bi mecburiyetiniz yok.
birakinca kaslarinizda sarkmiyor.yumusar biraz o kadar.
egerki herhangi bir kimyasal madde almadiysaniz örnegin; anabolika, dogal haliyla kas gelistirdiyseniz.kaslariniz sarkmaz.ki zaten pat diye herkez bodybuildingci olamaz.fitnesse gidersiniz 2 sene icinde atletik olursunuz.eger profesyonellestirirseniz.dengeli beslenirseniz sonrasinda bodybuildinge baslayabilirsiniz....
ikinci olarak kas yapmak icin gidersen spor salonuna kilo alirsin haberin olsun...
stüdyoda en az 1 saat kosmalisin.sonrasinda temel hareketleri yapman senin icin yeterli olur.
istedigin kiloya düs sonrasinda kasa basla.
eger bu sekilde baslarsan,daha cok kilo alirsin,ve dolap gibi bir vücudun olur,buda hic hos görünmez...
-----------------------------Arkadaşın 2. olarak bahsettiği bölüm tam anlamıyla doğru bu olaya dikkat etmek gerekir. Ayrıca Osiris'in dediği şey de doğru kiloluyken body yaparsanız kiloların (yağların) buyuk bir kısmı kas olur yani aynı boyut sadece hepsi kas, goruntu değişmez :)
-
bolbol osbir çek...:)))
-
zaten amacım kas yapmak değil. zayıflamak.. :) 31 evet kalori harcatıyor ama 31 çekerek zayıflayan görmedim ben eheh
-
Eğer benim gibi yağlı bir insansan bodyle kilo alırsın ben de öle oldu :d Çünkü yaktığın yağlar kasa dönüşüyor ve daha fazla ağırlık çekiyor.