Kim 20 Tl İster
-
açılan uyelıkleri isteyen arkadaslara soruyorum acılan uyelıkler sonucta tek sıfre tek kullanıcı adı tek maılden olucak sadecedgısıklık forumlar olacak bu sekılde demı kabul arkadasın ısınede talıbım 50 forumu 1 gun de yaparım ısı alırsam eger ?
-
bir otomotiv firmasının 29 532 kişilik müşteri listesi var ad soyad,telefon,adres bu işine yarayacak varsa satalım bunun dışında istenilen ilden istenilen kadar kişininde adsoyad,telefon,tck no,adres,sigorta vs. bilgileri var
-
Hocam Allah aşkina Balta düsünme gercekten Hani Fikir almak vermek de. Hocam 1 den 100 e kadar 3 saniye bekleyerek saysana. Bi lütfen bak nekadar uzun bi süre.
100 cok fazla degilmi Gercekten biraz daha insafli bi sey yazsaydin belki olurdu facebookta paylas dersen 20 30 gurub 100 gurub bisey degil param makul millet 12 saat calisiyor fabrikada 30 tl aliyor kiyasla i. -
Arkadaşlar bi ton pm gelmiş hepsini cevaplayamıyorum.
Konuyuda piç etmek istemiyorum bu kadar gönüllü olacağınıda açıkçası düşünmedim.
Önümüzdeki hafta yeni bir konu açacağım. Bu arada scriptin bazı yerleri patlamış kontrol amaçlı... onlarında tamirini yapmak zorundayım.
Elimde 40 taneye yakın forum linki var sorun değil foru linki veririm r10 dan birine bir tanıtım işi alırız linkleri.
Konuyu en kısa zamanda yeniden açacağım.
ilginiz için sağolun
-
Sharp bunu yazdı
bir otomotiv firmasının 29 532 kişilik müşteri listesi var ad soyad,telefon,adres bu işine yarayacak varsa satalım bunun dışında istenilen ilden istenilen kadar kişininde adsoyad,telefon,tck no,adres,sigorta vs. bilgileri var
ama şimdibak bunu satmaya hakkın yok
-
bu işi yapacak adam baya bi boş adamdır :D 20 tl ye onu yapacagıma gider çalışırım öle para kazanırım :D
-
iş murdery nickli muride verilmişti ama bazı üyelikleri banlanıp konuları silinmiş kısaca iş teslim alınamamıştır . işi almak isteyen arakdaşlar pm atsın
microkabus tarafından 10/Oca/13 21:27 tarihinde düzenlenmiştir -
dead_march bunu yazdıSharp bunu yazdı
ama şimdibak bunu satmaya hakkın yok
niye data datadır ? cep telefonunu bile her firma satıyo önüne gelene :)
-
iş murdery nickli muride verilmişti ama bazı üyelikleri banlanıp konuları silinmiş kısaca iş teslim alınamamıştır . işi almak isteyen arakdaşlar pm atsın
-
upp hala böyle bişey lazımsa talibim boş boş oturuyorum :)