Kim Bana Güvenip Ödünç Paypal Yollar? Bilirsiniz Beni..
-
Merhabalar arkadaşlar,
kullandığım bir ürünün lisansı ile ilgili sorun çıktı, askıya aldılar, firma ile görüştüm, fatura oluşturdular, yani para istediler tekrar açmak için haklı olduğum halde,
ama faturanın bugün ödenmesi lazım,
bana paypal ile para gönderecek arkadaş var mı?
normalde böyle bir konu açmak istemezdim açıkçası ama, millete ek yük çıkarıp, müşterilerimden, sponsor olduğum arkadaşlardan istemeye yüzüm tutmadı, ben de yazayım dedim.
$67 toplamaya çalışıyorum, en geç haftaya cumaya kadar yollamış olurum, ama sanırım salı günü herkes almış olur, yalancı çıkmamak adına cuma diyorum,
beni tanıyan tanır, bilen bilir.
paypal adresim: cankirca@hotmail.com
ne gelirse içinizden, çok teşekkür ediyorum şimdiden.
not: yetkililerden af diliyorum, ama o sistem olmazsa yapamam..
-
*Düzenleme: Karatahta adlı arkadaş Cumartesi günü gönderdi, şükür ki bir problem çıkmadan kendisine bugün itibariyle ulaştırdım borcumu.
güvendiği, anlayış gösterdiği için çok teşekkür ediyorum.
-
Paypalım boş olmasa atardım , can abime kefilim paranızı geri yollamazsa buyrun benden isteyin..
-
Merhaba, sana 67 dolar gönderiyim hemen, ancak sen bana İşbankasından gönder parayı, Pay-Pal'la pek işim olmuyor.
Olur dersen, yardımcı olayım?
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba, sana 67 dolar gönderiyim hemen, ancak sen bana İşbankasından gönder parayı, Pay-Pal'la pek işim olmuyor.
Olur dersen, yardımcı olayım?
-----------------------------olur,
hemen 20 tl atarım istersen..
-
Ödeme gönderildi
*****, $70,00 USD tutarında bir ödemeyi Kırcahosting adlı kullanıcıya gönderdiniz.
Bu ödeme için size bir makbuz ve alıcınıza bir e-posta gönderildi. Ayrıntıları görüntüle
Bundan sonra ne yapmak istiyorsunuz?
Hesabıma Git
Bankanızdan para ekleyinİşin görülür umarım.
-
karatahta bunu yazdı:
Ödeme gönderildi
*****, $70,00 USD tutarında bir ödemeyi Kırcahosting adlı kullanıcıya gönderdiniz.
Bu ödeme için size bir makbuz ve alıcınıza bir e-posta gönderildi. Ayrıntıları görüntüle
Bundan sonra ne yapmak istiyorsunuz?
Hesabıma Git
Bankanızdan para ekleyinİşin görülür umarım.
-----------------------------gerçekten çok, ama çok teşekkür ederim.
mahcup etmeyeceğim, tekrar sağolasın!
-
karatahta tebrik ettim seni.herkes yapamaz bunu
-
Sitedeki dayanışmaya nazar değecek (maşallah diyelim : ) ..İnş. ilerde bunu kötüye kullanan birileri olmaz.. helal olsun valla..
-
Can Kırca'ya ben de kefilim. Tanıdığım en dürüst adamlardan birisi.
Ayrıca KARATAHTA, hocam seni gönülden alkışlıyorum, keşke bende de olsaydı da verseydim; ama ekonomik durumum sebebiyle can kırcadan bile taksitle aldım hostu domaini.
Maşallah diyelim nazar değmesin.
-
Paragrafi bunu yazdı:
Can Kırca'ya ben de kefilim. Tanıdığım en dürüst adamlardan birisi.
Ayrıca KARATAHTA, hocam seni gönülden alkışlıyorum, keşke bende de olsaydı da verseydim; ama ekonomik durumum sebebiyle can kırcadan bile taksitle aldım hostu domaini.
Maşallah diyelim nazar değmesin.
Merhaba Karatahta
Yazdigin tum mesajlari okudum arkadasa parayi yollayarak cok dogrusunu yapmissin vermessede sikinti degil elimizde adresi var.Bu yaptigin olayi her tarikat muridi ve muridesinin ornek almasi gerektigini dusunuyorum nasil olsa bu gun 70 dolar yollarsin yairn 100 dolar olarak karli is.Aklima gelmisken cankirca arkadasima bende kefilim kendisinde 5 dolarlik domaini 12 taksitle aldim her ay eft yaparak 50 cent yolluyorum kendisi cok durust hic bir zaman gelecek ayin parasini beraber yolla eft masrafindan kurtulursun demedi.Umarim bu davranisin tum muritlere ornek olur
Saygilarla
Ersin Ozbukey