Kim Bedava Yazıcı İster (Xerox)
-
adama bunu yazdı:
-----------------------------
Daniel-Koo bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Lan yazıcı ne kadar zaten olsa olsa 50-100 TL arası birşey. Kartuş'u zaten Yazıcı fiyatını geçiyor anasını satıyım..
Bunları alacağınıza Türkiyede CISS sistemi var onu alın 180 TL :) 5 Sene kartuş kullanım garantisi.. Bitmeyen kartuş sistemi..
T-INK CISS http://toptankartus.com/kategoriler/77/ciss/epson.html
-----------------------------bu ne oluo hoca tam olarak ?
Hocam bu CISS sistemi renkli içerisinde 900 ML mi ne mürekkep var 3-5 yıl kullan mürekkep bitmiyor :) Bitmeyen kartuş sistemi diyorlar. Normal bir kartuş alsan maxiumum kullanımına göre 1 ayda biter yeniden doldurursun 12 Ayda sürekli kartuş doldursan zarar edersin ayrıca normal kartuş 3-5 dolumdan sonra mefta oluyor :)
EPSON yazıcılarda çok uyumlu çalışıyor HP felan bunlarada uyan modelleri var. Çok kullanışlı bir sistem yapılmış. Yazıcıya tak ve kullan :) Çok kaliteli bir renk çıkarıyor baskısı çok iyi.
Kartuş bu yanında EPSON yazıcı hediye ediyorlar.
Dünyanın bir çok yerinde kullanılan CISS sistemi küresel krizin yaşandığı bu zamanda Türkiye´deki tüketiciyi rahatlamak amacıyla Türkiye´ye ilk defa T-ink markası adı altında, yüksek kapasite ve ürün çeşidi ile satışa sunulmuştur.
oha Amk Bu ne baltalamagı Brak resmen ormanı telef ettin ağa
Hacı burda birşey öneriyorum illa alın demiyorum ki .. Firma sahibi felan değilim :) Memnuniyetimi dile getiriyorum.