Kim Buna Cesaret Edebilir Ki? Deli Mi? Akıllı Mı?
-
Usta bu oyuncaklara bayılırım kamikazeler var en tepede duruyo 5-6 saniye insanlar çığlık çığlığa millet indirin beni diye ağlarken benim komiğime gidiyodu :D bunlar Türkiye'deyse binmem ama avrupada her hangi bir ülkedeyse binerim :D
-
yüreğime iner benim.bırak onlara binmeyi o kadar yüksekten aşağı bakamam ben.
-
yüksekik bazısı için korkudan çok tutkudur=) eger 300 merteden bi kanyona ,yada yada klometrelerce yukseklıkten parasutle atlamıssanız..
walla uzun lafın kısası hayatımın en eglencelı dakıkaları hep hawadayken oldu=) korkusu olmayan warsa hayatında,ne olursa olsun yapıcaklarını yazdıgı not defeterine.yuklseklıkle ilgili bi kac maddeyi eklemeyı unutmasın:)
-
üste para verseler binmem
-
tırsmasam binerdim :P süper yapmış adamlar artık adrenalin merakllıları burayı boş bırakmaz :X
-
belli olmaz dı belki binerdim
-
İstesenden düşülmücek şekilde güvenlik önlemi olduğuna eminim.Onun için düşerim en iyisi binmeyim demeyin kesin başka sebebler vardır :) yükseklik korkusu vs vs
-
çok isterdim böyle bişeye binmek yeri nerdeymiş biliyormusun gerçi ben şehirden dışarı çıkamıyom ama olsun genede söyle
-
ya bu tür şeylerde edindiğim felsefe nasıl olsa düşmicem düşende yok bu zamana kadar ölmeyeceğim kesin, güvendeyim rahatını çıkarayım :D
-
ya beyler bunlar biniyolardır sonra ebelerinikini görüyorlardır.bindikten sonra içindekileri boşaltmışlardır nasılsa havadalar bi bok olmaz :D
Toplam Hit: 10191 Toplam Mesaj: 45