Kim Hakli ? - Resmi Tarih Tartismasi ...
-
bu adam gibi provakatörler, bilinçli olarak konuşturuluyor tv lere çıkarılıp medyada yer bulduruluyor. Bunun bir adı psikolojik savaştır, çok şükür ki tahribat müritleri gibi aklı selim 'entellektüel' insanlar bu zırvalarla ancak dalga geçer. Ama birde doğunun yada iç anadolunun dağ köyünde yaşayan dünyanın yuvarlak olduğundan habersiz onbinlerce hatta milyonlarca cahil cühela aç insanı düşünün onlara tv ve medya kanalları ile bu "şer" fikirler ve yalanlar - 3 gram aklı olanın kıçıyla güleceği saçmalıklar - 2 gramdan az aklı olana ulaştığı anda neler olabilir ? Kendi ülkesine "cihat" bahanesiyle saldırmaya hazır milyon tane bedava asker olur ancak ...
Burada vurgulamak istediğim nokta bu adam gibilerin doğru ya da yanlış olması değil , medyanın gücü . Biri çıkıp uzaylılar benim tuvaletimde yaşıyor dese buna da inanacak binlerce insan olduğu gerçeği. Buna karşılık medya organlarının sorumsuzluğu ya da hainliği , yaptığı yayınların etkilerini umursamamaları ya da etkilerinden memnun olmaları. Ayrıca dikkat ettiyseniz "tartışma bahanesi" ile Atatürk ve Kurtuluş savaşı hakkında son zamanlarda çok fazla "dalga geçilecek kör cahil sefil insan" tv ekranlarına çıkartılıp bomboş konuşturulmakta, hiç düşündünüz mü, neden senin gibi akıllı ve üniversite eğitimi görmüş, ayrıca kendini vatansever Atatürkçü gören bir insanın tv de demeç verme olanağın olmuyorda bu "sefil+cahil" adamın/kadının görüşlerine "değer" verip tartışma programlarına konuk ediliyor ?Geçen bide Atatürk'ü sevmiyorum humeyniye veriyorum diyen şuursuz bir kadın vardı...
Ben bu saçmalıklara gülüp geçemeyeceğim ama artık, ecdadımıza ve vatanımıza yapılan bu denli şerefsizce cahilce sövgünün bu şekilde devam etmesini de içim kaldırmıyor.