folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kim Milyoner Olmak İster Mülakatı İstanbullu Müridler

Kim Milyoner Olmak İster Mülakatı İstanbullu Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Yarın çlışmıyorum izinliyim izinli olmasam seni karşılardım ben orada

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

hoca 1000 lira kesin kazanırsın yarışmada zaten :D 10 liranın hesabını yapma atla taksiye git. Ama taksiciye sor ne kadar yazar diye başta.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

arkadaşlar 1. mülakatı aştım dediğiniz gibi çok az yani 2 kişi seçtiler ve 1i de bendim..ikinci mülakatta test sınavına girdim.2 hafta içinde dönersek olumlu dediler lütfen duanızı esirgemeyin..

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

hoca 1000 lira kesin kazanırsın yarışmada zaten :D 10 liranın hesabını yapma atla taksiye git. Ama taksiciye sor ne kadar yazar diye başta.

Taksiciye, "Ne kadar tutuyor" diye sor, sonra ebeni gor. Artik yenibosna'ya eminonu-sirkeci uzerinden gidersin.

Edit: Havalimaninin hemen altinda Metro istasyonu var. 1. kata in, orada bim miydi neydi bi market var. zaten tabela var gorursun.

sniperscope tarafından 24/Kas/12 03:37 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 3349 Toplam Mesaj: 15