Kim Nereyi Kazandı?
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------delichoban bunu yazdı:
-----------------------------
oh be istediğim oldu hocalar itü bilgisayarmühendisliği
-----------------------------kaç puanla hocam 4 yıllıkmı
-----------------------------ve hangi il hangü üniversite.. biraz daha bilgi verirsen
-
Yerleştiği Yükseköğretim Programın Adı MERSİN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1366209 01 GENEL Kayıt Tarihi 03/09-03/09/2009 Kayıt Adresi MEÜ. FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİNASI ÇİFTLİKKÖY KAMPÜSÜ MERSİN -
sametim helal
bnimde adıyaman tıp
-
Yerleştiği Yükseköğretim Programın Adı İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI (BURSLU) Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 2125363 08 GENEL Kayıt Tarihi 06/09-07/09/2009 Kayıt Adresi EMNİYETTEPE MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. NO:2/13 34060 EYÜP İSTANBUL burslu diyor :| acaba gitsem zararlı mı çıkarım ?
-
Yerleştiği Yükseköğretim Programın Adı ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) PORSUK MESLEK YÜKSEKOKULU RADYO VE TELEVİZYON TEKNOLOJİSİ (İÖ) Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1057477 02 GENEL Kayıt Tarihi 31/08-07/09/2009 -
RootB bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------delichoban bunu yazdı:
oh be istediğim oldu hocalar itü bilgisayarmühendisliği
-----------------------------kaç puanla hocam 4 yıllıkmı
-----------------------------ve hangi il hangü üniversite.. biraz daha bilgi verirsen
:| adam itü yazmıs ya -
354.712 4 yıllık hajı
Yerleştiği Yükseköğretim Programın Adı İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1281058 02 GENEL Puan Türü Yerleşme Puanı SAY-2 354.712 (0,8 AOBP'Lİ) Kayıt Tarihi 01/09-03/09/2009 Kayıt Adresi İTÜ. AYAZAĞA YERLEŞKESİ MASLAK/SARIYER İSTANBUL -
Yerleştiği Yükseköğretim Programın Adı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1451211 05 GENEL Puan Türü Yerleşme Puanı SAY-2 325.228 (0,8 AOBP'Lİ) Kayıt Tarihi 31/08-31/08/2009 Kayıt Adresi ESENTEPE KAMPÜSÜ SERDİVAN SAKARYA -
ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU :((( bilgisayar programcılığı
-
Karadenız TEknık Universitesi Şehir ve Bölge Planlama .. ıstdıgım meslekte yazdıgım en uıyı unı geldı :D acaıp senıclıyım murtıler. herkese hayırlı olması dılegı ıle kazandıgı yerlerın.