Kim Össde Tuzlaya Düştü
-
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------ilköğretim ya yunus emre ilköğretim okulu greycels zaygo yinede sormamda fayda var die düşündüm
-----------------------------
bittin kızım sen :) tarikatın yarısı sana kıl, o okulu basmassak nolalım a. koim :F
-
cold-m4 bunu yazdı:
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------ilköğretim ya yunus emre ilköğretim okulu greycels zaygo yinede sormamda fayda var die düşündüm
bittin kızım sen :) tarikatın yarısı sana kıl, o okulu basmassak nolalım a. koim :F
muhaha :D coldcum birlikteyiz kanka :Dadresi öğrendiğimiz iyi oldu :D
-
siz bassanız nolur bu zihniyetle bu önyargılarla giderseniz bilmiyorum yani, düşünemiyorum sizleri
-
foxxly bu sitede konuşacağına msnden konuş derim burda havalara girme istersen .gelip burda ahkam kesmek yerli değil diye düşünüyorum.senlede muhatap olmim dedim.çenen yine açılmış.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------filiz şifa mahallesindeki yunus emre ilkokuluna düşmüşsün. işin zor. şifa otobüslerine bin. zaten en son durak.
öss sınavında sitede olacağım sürpriz :)
-----------------------------anasını satıym ben ben de lisede kompozisyonun birinde öss sınavı yazmıştım da hoca benimle acaip taşşak geçmişti... yok efendim öğrenci seçme sınavı sınavı oluormuş da a.q rezil ettiydi beni...neyse artık kompozisyondan da kurtulduk.sınıfın endüşük kompozisyon notlarını almaktan da...
-
Nihaha mal filiz inşallah tersanelerin ordan geçersinde bi taraflarına gemi kaçar :|
-
exca ben sana diyceğimi bilirimde dua etki tbt yoksa canını okurdum geri... seviyesizsin.arkdaşlar lütfen artık şu konuları saptırmayın.bu insanların seviyesine düşmeyin.excaya msnden ne diyceğimi bilyorum tartışmalarımı tbt ortamına taşıycak kadar exca gibi beyinsiz değilim
-
evanescence bunu yazdı:
exca ben sana diyceğimi bilirimde dua etki tbt yoksa canını okurdum geri... seviyesizsin.arkdaşlar lütfen artık şu konuları saptırmayın.bu insanların seviyesine düşmeyin.excaya msnden ne diyceğimi bilyorum tartışmalarımı tbt ortamına taşıycak kadar exca gibi beyinsiz değilim
exca kadar beynin olsa bari :| -
reflex senin beynin olsa :D gam yememde kuş kadar bile beynin yok aaaa pardon kuşlara haakret oldu özr
-
evanescence bunu yazdı:
reflex senin beynin olsa :D gam yememde kuş kadar bile beynin yok aaaa pardon kuşlara haakret oldu özr
-----------------------------simdi niye gam yiyosun peki ?