Kimbo 14 Saniyede Nakavt Oldu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

aga bal mal ama eleman ayağını kaldırıp vurduktan hemen sonra kimbonun burnunun üstüne gelen bi sağ var.

kiii o sağ onu bitiriyo zaten dengeyi kaybedip mal boku gibi düşüyor.

e dövüş de bu deil mi zaten bal da olsa o yumruğu yemicen sora azına sıçarlar bi düştün mü :)

adam dövmüş baya yani

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    dostum büyüksün.kimbo nun başka videolarının oldğu böyle siteler varsa hemen söyle.youtube harici bazı maçlar şifreli adreslerden izleniyor özellikle onları yakaladıysan paylaşırsan sevinirim. müthiş bir zevk bu maçları izlemek. sokakta pişmiş adamdan çoğu uzakdoğu sporuyla yahut teknikolarak dövüşenler de korkar.o açıdan izlemesi müthiş maçlar, paylaşan ellerine sağlık :)

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

boraks bunu yazdı:
    -----------------------------
    dostum büyüksün.kimbo nun başka videolarının oldğu böyle siteler varsa hemen söyle.youtube harici bazı maçlar şifreli adreslerden izleniyor özellikle onları yakaladıysan paylaşırsan sevinirim. müthiş bir zevk bu maçları izlemek. sokakta pişmiş adamdan çoğu uzakdoğu sporuyla yahut teknikolarak dövüşenler de korkar.o açıdan izlemesi müthiş maçlar, paylaşan ellerine sağlık :)

Arkadasın biri öbür sayfada googlenin video sayfasında vermisti bir video orda diğer videolarını da gösteriyor var 3-5 tane oraya bak bide istersen.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

:D videonun bi kısmında Holywood hogen imi gördüm banamı öyle geldi :| bu arada amerikan dövüşleri noldu aq yalanmı oldu warmı bilgisi olan :| bi ara flash gösteriyordu :D zevkle izliorduk komedi filmi gibim :| tekrar isterük

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Protesto bunu yazdı:

:D videonun bi kısmında Holywood hogen imi gördüm banamı öyle geldi :| bu arada amerikan dövüşleri noldu aq yalanmı oldu warmı bilgisi olan :| bi ara flash gösteriyordu :D zevkle izliorduk komedi filmi gibim :| tekrar isterük

Evet o Hulk Hogandı.

Bende göremiyorum artık Flash tvde amerikan güreşini.Bide o programı sunan spikerler ne kadar komikti ya.Adamların manyak esprileri vardı.Örnek:

2  spiker sunuyor programı.

1.Spiker " Evet WCW sevenleri şimdi Sid flair ve  Konnanın maçını seyredicez.Bence bu maç çok çekişmeli geçecek cünkü Konnan'ın geçen maçtan beri Sid'e büyük bir siniri var.Maçdan önce onu ölümle tehdit etmişti."

2.Spiker " Neden bu kadar büyük siniri var acaba.Sanki Sid, Konnan'ın babasını mı öldürdü ? "

1.Spiker  " Babasını öldürmedi fakat onun yanında gezdirdiği sevgilisini Sid siderken yakaladı "

2.Spiker  " OO o zaman bence tabi ki Konnan bu maçda onu sidmeli."

1.Spiker  " Eddy sen merak etme zaten Konnan çok sidici biri.Hatta geldiğinden beri ringde sidmediği adam kalmadı.Zaten bir ara ona Sidici Konnan diyorlardı "

2.Spiker   " Sende abartıyorsun biraz.Ona ilk geldiği zamanda sidikli Konnan bile diyorlardı."

......

Gibi diyalogları meşhurdur. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek

seth denen adam boru değil "us full contact karate" denen bir meretin şampiyonu

kimboda bu arada ya amatör dövüşçüleri ya da yaşlı starları döven(yani parayla ayarlanmış) adamın önce gidenidir diyeyim 

ken shamrock var isterseniz : ) 

http://i.cnn.net/si/multimedia/photo_gallery/0705/ufc.stars/images/Ken_Shamrock_001.jpg 

tank abbott var(hem yenilir hem yener ama fena dağıtır)

vitor belfort(tankı yendi zamanında)

Hoşgörü
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

hocam o kadar dikkat ettim hep kimbo dan bahsetmişsiniz kim o a.q :D

kimboyu yumrukları ile kim o diyecek hale getiren adamın adı Seth Petruzelli

adam kazanmış hala kimbo kimbo....

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    hocam dikkat edersen adam yumruğun üstüyle vuruyo  neden acaba :S

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kaptan mağara adamı lan bu

13 yaşına kadar karanlık odadamı tutmuşlar bunu,ilk defa izliyorum.
    Böyle bir piskopatlık yok.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoxupeR
    CoxupeR's avatar
    Erkek

yazık olmuş, karşıdaki profosyonel. sokakta komboladığı coluk combak değil :)

laugh alone and the world thinks your an idiot
Toplam Hit: 11361 Toplam Mesaj: 41