Kimdir Bu N/A ? Bilen Varsa Buyursun Burdan..
-
-
Arkadaşlar forumda saçma sapan postlar atmayalım yada atıyorsak nedenini açıklayalımki saçma sapanlıktan kurtulsun?
-
gecenlerdede herkes banlanmıs uyeydı ya.sonra yetkınız yok dedı sıteye gırıs yapamadım :)
-
Evet beyler, gecenlerde ben de siteye giris yapamadim...
-
ben decameronun verdiği cevaba tkıldım.hacker sanslıda olabilir falan..neden kimse bi acıklama yapmıyor?
-
hoca olayi buyutmenin alemi yok, Decameronun da soyledigi baslik da Hacker Kimdir, neye Hacker denir fln tarzi bi baslik, Decameron hocam da social eng. kullanan da hacker olabilir tarzi seetmis...
gelelim N/A olayina, HolyOne ingilicze bazli bi coder olduu icin, Not Avaliable in kisaltmasi olan N/A yi kullanmis, yani mesela, bi admin benim uyeligimi silse, Konuya son msj atan N/A olur...
Yani dj_dream sadece banlanmamis, kokten silmisler member ligi o yuzden forum N/A diyor, baslik fln acabildiini de sanmiyorum, zamaninda acmis, actikdan soora uyeligi silip, konulari silmemisler olay odur, eger kirsa, her tarafta duyardik zaten tbt hacklendi die :D Heycan yapmayin, olay bildiimden farkli degildir sanirsam, ama harbi bi olay varsa, ir2 fln biri aciklar zaten...
Toplam Hit: 2429 Toplam Mesaj: 17