Kimlerin Konserlerinde Bulunmak İsterdiniz ?
-
iron maiden, manowar, duman (:
-
djler dahil mi?
-
Ali kınık :F
-
erkan ogur
ilkay akkaya
candan erçetin
ozan arif
grup yorum
özlem özdil
şebnem ferah
-
Özlem Özdil
Sevcan Orhan
Arif Sağ
Özcan Türe
Erdal Erzincan
Sabahat Akkiraz
Yavuz Bingöl
Zara
Neşet Ertaş ( Büyüksün BABA )...
hepsine gitmek isterim gideceğim de tabi ben gidene kadar içlerinden yaşı büyük olanlar vefat etmezse . Allah korusun :/
-
Zeki Müren.
-
geçen hafta bi konser oldu oldschool da impaled nazarene & theatreofvampires ikiside çok sevdiğim gruplar olup şovsa şov müzikse müzik dedirten bir olaydı heralde önceden sorsalardı o gün ne izlemek istersin diye bu iki grubu derdim. büyük konserler genelde çok karışık olur yok sahneyi göremezsin yok bi arıza çıkar içeri girmek , tuvalete gitmek , bira almak hepsi ayrı ayrı eziyetlerdir. bu konserde herşey 4x4 idi, küçük bi konserdi öncesinde gruplar seyirciyle bira içiyorlardı sağda solda sonra çıkıp şovlarını yaptılar.
metallica, wasp, manowar daha önce izlediğim sahne performansı ve konseri unutulmayacak gruplardı, metalika özellikle dünyanın parasını harcamışlar bu sahneye organizasyona dedim. Slayer 3 kere izledim , 3ü de beyin tramvası geçirtti maşala. geçen sene izlediğim behemoth ve cannibalcorpse da sahneyi yıkan gruplar olarak akılda kaldı.
-
Her hangi bi armin only konseri,tiesto in concert 2004 de olmak içn götüm haricindeki herşeyi verebilirdim :) ve herhangi bi sensation white konseri...
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------
Altan Urag
Ulytau
Boerte
Domog
-----------------------------Altai Kai
Yat Kha
bunları unutmuşsun : )
birde sanırsam bu sanatçıların arşivi vardı sende.birşey soracağım.uyltau nun 'two warriors' tan başka albümü varmı?
-----------------------------
Yok unutmadım onlar folk grupları. Arşiv olarak toplamıştım çoğunu.
-
müzeyyen senar