folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kimliğim Ve Ehliyetim Kayboldu Ne Yapmam Lazım?

Kimliğim Ve Ehliyetim Kayboldu Ne Yapmam Lazım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocam adam kimliği kaybolmadığı halde ilan verdi, gerekli yerlere başvurdu diyelim. Eyvallah.

Gidip suç işledi. Sonra da buna çöktüler haliyle, bu da dedi ki, bakın kayıptı bu birader, kapı gibi belge, gazete, her neyse. 

Ne olur? 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Polisi boşa aramayın. Diyeceği şey şu "en yakın nüfusa gidin kimlik çıkartın " peşin ödemelerde indirim oluyor. 60 lira felan ödersiniz. Nufus Kaymakamlık binalarında oluyor. Parayı da orada ödersiniz.

B

ende kaybettim yeniden aldım ordan biliyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Yenisini çıkarman lazım .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı

Hocam adam kimliği kaybolmadığı halde ilan verdi, gerekli yerlere başvurdu diyelim. Eyvallah.

Gidip suç işledi. Sonra da buna çöktüler haliyle, bu da dedi ki, bakın kayıptı bu birader, kapı gibi belge, gazete, her neyse. 

Ne olur? 

Böyle bir durumda şahsın üzerinden ispat külfeti tamamiyle kalkmaz.Kovuşturma esnasında savcının polisin tutumu durumu belirleyecektir ve bunda olayın büyüklüğününde önemi vardır.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek
    HashiramaSenju bunu yazdı
    H44N bunu yazdı

2 Ay önce kimliğim kayboldu aradım karakolu orda tutanak tuttular sorun olmadı gittim kaymakamlığa 6 liraya yenisi çıkardım.

Geçmiş olsun bu arada.

6 lira mı 2 ay önce mi :/

hocam kayıp çıkarma 60 70 lira arası bir şey. sen tamamen farklı bir şeyden bahsediyorsun sanırım. hem 6 lira hem karakola bilgi olayı tamamen yanlış.

Büyük ihtimalle yan kesiciliğe uğramış gibi bir tutanak tumuşlardır kayıp değil çalıntı olunca cezadan muaf oluyorsun yaklaşık 2 yıl önce bir arkadaş öyle yapmıştı polislerin insafına artık

Toplam Hit: 2803 Toplam Mesaj: 16